Milyen színes szempillaspirált tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
főleg barna, lila, kék kéne, de .....nekem volt avonosban türkiz de az már nem kapható..
azonkívül szinte én bármit eltudnék képzelni a pinktől a sárgáig..milyen márkákban lehet színeset kapni?
2011. ápr. 3. 13:24
1/6 anonim válasza:
Rimmelnek van sötétkék nagyon szép szempillaspirálja. Én olyat használtam:) Nem volt túl kihívó sem. Elfogadható áron (1200 huf körül) is van.:)
2/6 nebula válasza:
a türkisz engem is érdekelne :D bocs h ide irom
de különben drogériában nem kaptal? én ott mindig kapok szineset...eddig türkiszt nem talaltam :S
3/6 A kérdező kommentje:
hello
igazából még nem néztem..csak érdeklődöm egyenlőre hogy mégis milyet keressek..
2011. ápr. 3. 14:01
4/6 anonim válasza:
Avonból a superShock nagyon jó szerintem. Nincs róla nagy kép de az összefoglaló oldalon megtalálható.:) Lilát is avonból tudsz venni, color trend részről. Én bécsben beszereztem rózsaszínt, meg kék csillógot és rózsaszín csillógot és 5euro volt ( 1200körül) a 3db:)
5/6 A kérdező kommentje:
most néztemvégig az avon aktuális, és következő katalógusát..egyikben sincs lila a color trend nél..
2011. ápr. 3. 15:23
6/6 anonim válasza:
szerintem nézd meg az avon mostani 2013/13-as számát mert abba most van színes(lila,kék,türkíz)Colortrendes szempillaspirál,sajnos véleményt nem tudok mondani róla mert nekem még nincs olyanom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!