A 3 márka közül melyik körömlakknak legjobbb a MINŐSÉGE: S-he, Miss Sporty, Essence?
Tudom, tudom egyik sem egy nagy márka, és nem is túl minőségiek, de ha választani kéne a 3 közül, szerintetek minőségre (de csak is arra(nem színkollekcióra, árra stb.)!) a legjobb körömlakk?
(minőség alatt azt értem, hogy csíkos-e a felkenéskor, hamar pattogzik-e le stb.)
Előre is köszi a válaszokat:)
hát nekem van mind3..
az essencenek a színei tetszenek a legjobban, meg így az első két használatakor nagyon jók, majd így összecsomósodnak :S mindig hígítanom kell..
a s-he-t annyira nem szeretem, mert
1.nem fed olyan jól
2.hamar lekopik
miss sporty.. a 3 közül szerintem még mindig ez a legjobb. sokáig fentmarad, nem pattog le, és szépen fel lehet kenni
az essence lakkok közül rengetek színvákaszték van ellenben amiket vettem eddig sok belőlük hamarabb beszáradt, megadta magát.. de egy fedőlakkal azért tartós
a miss sporty-val pedig még nem volt gondom, de tény, hogy az a 7napi tartósság ami néhányukon fel van tüntetve nem teljességében igaz de egész jól bírja és mellette szóljon, hogy színekben nagyon szépeket lehet találni.. van egy kék szín ebből a márkából amit imádok és ha elfogy képes vagyok felkeresni egy újabbat :P :)
Háát nekem mind a 3 bejön, hogy őszinte legyek!
De talán az Essence és a Miss Sporty a dobogó első helyén áll..és utána a S-he...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!