Milyen jó szemhéjárnyalót tudtok ajánlani amelyikkel elérhető a füstös hatás? És ti milyen alapozót használtok? (Márka, típus? )
Attól függ, mert ha feketét keresel, abban a színben nekem L'oréal van, de azt hiszem már a Miss sporty-nak is láttam a polcán feketét. Azért kérdem, hogy feketét keresel-e, mert én ezüstszürkével, sötétbarnával, sötétzölddel, lilával, sötétkékkel is ki szoktam magam festeni "füstösre" és nagyon jó a végeredmény. Mindegy, akár színeset használsz, akár feketét, nekem amik bejöttek: Manhattan, L'oréal, Miss sporty, Golden Rose, Essence (ezek mind kaphatóak Dm-ben, Rossmannban) és Avon. Szerintem ezekkel nagyon jól lehet maszatolni a füstös szemhez.
Avonos alapozóm van, Bőrnyugtató hatású alapozó.
Hello! épp a multkor talàltam rà youtube on egy csajra aki " sminkleckéket" ad, és az egyik egy " rapid smoky" smink.
Igaz, franciàul van, de nem kell hozzà nyelvtudàs hogy làsd , mit csinàl :)Zsirosabb fekete szemceruzàt hasznàl puder helyett..
Egyébként isteni sminkeket csinàl ez a noci, érdemes
rànézni..
Én Maybelinne Affinitone alapozót használok.
a másik kérdésedre feleve az Astornak van egy mono szemhéjpúdere, ami ilyen feketés-szürkés. nagyon jó füstös szemeket lehet vele csinálni. a pontos színkódot sajnos nem tudom megmondani.
Szerintem szinte mindegyik viszonylag elfogadható minőségú púderrel és egy jó ecsettel és technikával elérhető a füstös hatás.
Alapozóból általában az avon color trend olajmentes alapozót használom, mert 30 ml és max 999 forint de általában 6-700. És aránylag jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!