12/29 valakiakitnemismersz válasza:
Első vagyok kedves kérdező én ilyen cipőt(bakancsot) hordok :) [link] 14/f
13/29 valakiakitnemismersz válasza:
vagyis második xD
14/29 anonim válasza:
Jó ez a cipő, nekem is ilyen van már fél éve,mondjuk elég más színösszeállításba, csak sajnos már elég tucat cipő lett rengeteg emberen látok már hasonlót.
Én mondjuk levágtam róla a tépőzárat mert tökéletesen jó anélkül is, és még jobban és néz ki ha látszik a cipő füle:D
18f
15/29 anonim válasza:
figyelj, azért mert nekünk nem tetszik, nem kell ilyennek lenni!!!
egyébként ilyen cipőm van: csak jobban néz ki :D
16/29 anonim válasza:
tök jó:)ilyet szeretnék csak ilyen neonos rikító szinekkel!Lemaradott felnőttek ez ma a divat aki azt mondja 18 éves kor alatt hogy rusnya akkor hülye....
17/29 A kérdező kommentje:
:))igeen:))));)
2011. ápr. 1. 21:04
18/29 valakiakitnemismersz válasza:
Köszi hogy lehülyéztél attól hogy valaki nem divat szemét még nem hülye -.-"... 14/f
19/29 A kérdező kommentje:
ki hülyézett le?
2011. ápr. 1. 21:30
20/29 anonim válasza:
áááá a szerelmem:P:DDD imádom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!