Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A szemfesték milyen hatással...

A szemfesték milyen hatással van a szemre nézve? És meglehetne elözni azokat a problémákat és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:

huu`... probald jobban elmagyarazni a kerdesed..mert szivesen segitenek ha tudok csak nem ertem jol a kerdest..

az az azt szeretned kerdezni hogy befolyasolhatja e a szemed a szemhejfestek ?!

es nem ertem milyen problemara vonatkozol :(

ird meg!! udv

2009. febr. 26. 13:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát akkármien festék a szemhélyon vagy szemceruzával ha kihuzod a szemed.És ezek valamien formában gondolom hatással vannak a börre, vagy tán tévedek?
2009. febr. 26. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos van hatásuk a bőrre, bár a mai sminkek között a jobb minőségűek (nem feltétlenül a több tízezeres kategóriára gondolok) már olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek nyugtatják vagy táplálják a bőrt. Vannak már egyenesen ránctalanító szemhéjfestékek is. Én rendszeresen sminkelem magam, megbízható termékeket választok, de azért amondó vagyok, hogy ha hazaér az ember és már nem készül sehová menni a nap folyamán, le kell mosni a festéket és hidratálni a bőrt bőségesen a bőrtípusnak megfelelő készítményekkel!

Egyébként én a szemhéjfesték alá használok alapozót, így az a nap folyamán táplálja ott a bőrt, azt bepúderezem és csak arra festem a színezőt.

2009. febr. 27. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!