Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem engedik a szüleim a...

Miért nem engedik a szüleim a köldök pc-t?

Figyelt kérdés

ha titokban megcsináltatnám pl áprilisban a piercinget,akkor nyárra szerintetek begyógyulna?(strand miatt)

15/L

2009. febr. 25. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Valószínűleg azért, mert 15 évesen ne akarj még köldök piercinget, se semmit. Főleg nem titokban. Én sem engedném a lányomnak.
2009. febr. 25. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

Gondolkozz már el te (kis)lány....!

15 évesen??? Nagyon örülök neki, hogy nem engedik meg neked! Bár nem vagyok szülő, de ha az lennék én még 20 évesen se engedném! Pedig nem vagyok egy régimódi lány, 23 éves vagyok!

2009. febr. 25. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

Csak még annyi, találtam neked egy ilyet! Remélem elolvasod és elgondolkozol rajta! Bár 15 évesen mit várhatok...na mind1, tessék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

(2. válaszoló voltam)

2009. febr. 25. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
15%

Hát figyelj nekem az a véleményem hogyha nagyon szeretnél akkor nyugodtan csináltass(én 13 éves lány vagyok és van 9 db fülbevalóm + 1 pc-m a szám alatt)és nekem senki nem mond semmi rosszat rá!

Hogy begyógyul-e azt nem tudom mert nincs ott pc.m

Remélem segítettem!

Szia

2009. febr. 25. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
azért nem engedik,mert tudják,hogy pár év,és vagy tele leszel szegekkel orr nyereg ez-az,vagy megfogod bánni..nyílván neked akarnak jót,de inkább anyudnak mond,hogy gyere el velem:)ne titokban.vagy kérdezd meg azt aki a nadrágot hordja,hogy te ezt nagyon szeretnéd és kész.és ha nem engedik titokban megcsináltatod,és ha észre veszik,ami nem öl meg az erősebbé tesz.ill.ők is voltak fiatalok,most miért kell ezen összevesznetek,ha mást nem három év múlva úgy sem lesz beleszólásuk:)
2009. febr. 25. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
Én 11 éves vagyok 12 fülbevalóm van, 6 pc az orromban, 4 a szám körül és 2 a köldökömbe. Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak, elég érett vagyok már.
2009. febr. 26. 03:14
 7/12 anonim ***** válasza:

(Off: 11 évesen tényleg baromira érett vagy...)

Szerintem a szüleid attól félnek, ha egy lesz utána lesz több is. De valaki azt mondta inkább egy piercing, mint egy tetkó (bár én tetkó párti vagyok). Előnyére mondhatom, hogy bármikor ki tudod venni. De gondolj bele abba, ha véletlenül elfertőződik, mert a piercinges, nem rendesen fertőtlenítette a szerszámokat, vagy alergiás leszel rá, vagy bármi komplikáció, és orvoshoz kell menned vele, a szüleid rögtön megtudják. Szerinted mit fognak érezni, és te mit fogsz kapni? Nekem mindegy mit csinálsz, csak ebbe gondolj bele.

2009. febr. 26. 11:57
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!! már 3 éve akarom,de még mindig semmi,de nővérem már megengedte(19éves) mondta hogy eljön velem ha akarom :)
2009. febr. 26. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Erre csak az a válaszom, hogy a nővéred még véletlenül se szóljon bele...Már nem azért, de nem ő nevel, hanem a szüleid! Szóval...
2009. febr. 26. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos énis 15 évesen csináltattam a köldökpiercingemet titokban. Nagyon megbántam ugyanis oltári balhé volt belőle itthon és felhívnám a figyelmedet arra, hogy testékszert 18 év alatt szülő beleegyezéssel lehet hivatalosan behelyezni. Ha anélkül vállalják el akár fel is lehet jelenteni az illetőt. Engem például ezzel fenyegetett Édesanyám, hogy tanuljak belőle. Több hétig nem beszélt velem de nem igazán az ékszer miatt hanem azért mert az engedélye nélkül, a háta mögött vettem a bátorságot és megcsináltattam. Nagyon megbántam, ki akartam venni de az már nem javított volna a helyzeten. Akkor szobafogságot kaptam sokáig és nagyon kellemetlen volt ezek után Édesanyám szemébe nézni. Most 18 évesen szeretnék az orromba piercinget és tanulva az esetből megkérdeztem Édesanyámat, hogy beleegyezne -e. Úgy gondolom (tapasztalatból) így tisztességesebb. Persze ez csak az én véleményem. Szerintem sem kellene a nővérednek bíztatnia ugyanis ha gond lesz belőle az nagyrészt a Te hibád lesz és rajtad fog csattani az "ostor". Tehát azt mondom várj még vele. (Mondom én aki 15 évesen megcsináltattam ez igaz... De tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes a szülő engedélye nélkül csak azért is ... )

2009. márc. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!