Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy köldök pc mennyire fáj?

Egy köldök pc mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm csináltatott de nagyon rossz vége lett. ráadásul azt mondja hogy neki nagyon fájt.. így engem is beparáztatott. nagyon régóta szeretnék. most lesz a szülinapom. de félek. =(
2011. márc. 27. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
köldöködbe számítógépet?:O jesszus mi akarsz te lenni terminátor?xD
2011. márc. 27. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
a köldök piercing nem fáj, az egy ékszer, nem tud fájni.. nem érezhetsz egy idegen anyagot
2011. márc. 27. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
csak annyira amennyire kell hogy fájjon
2011. márc. 27. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt amikor szúrták, viszont ki kellett vennem, mert még több mint egy év után is gennyedzett.
2011. márc. 28. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Én először kaptam egy érzéstelenítő szurit, és csak azután szúrtak ki. Nem is éreztem, csak amikor kezdett kimenni az érzéstelenítő, na akkor fájt, de nem volt vészes... Bár én télen csináltattam, mégis begyulladt, de az sem fájt. Kipucolgattam, lefertőtlenítettem, utána szépen rendbe jött, és azóta nincs vele semmi baj. Ez volt... Ööö... 5 éve...

Egyébként bocsika, de aki fél a fájdalomtól, az ne is akarjon se piercinget se tetkót... :-S

2011. márc. 28. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt.

Úgy indultam neki, hogy csak injekcióval érzésteleníthet.

Aztán amikor ott voltam már annyira izgultam, hogy mondtam hogy jó lesz a spray-el is csak csinálja már.

Lefújta, majd kb fél perc múlva szolt hogy kész.Én meg még rá szóltam hogy ne szívasson már, hanem csinálja.Pedig tényleg bent volt már az ékszer.Semmit nem éreztem, még utána sem. :)

Jaj a régi szép emlékek, ennek már 8 éve :)

2011. márc. 28. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
2 éve készült az enyém eléggé féltem tőle, csak sprayvel lefújta nem volt injekció, és kicsit kellemetlen volt, olyasmi mint egy vérvétel, de kibírható, rosszabbra számítottam
2011. márc. 28. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. még a hétvégén megcsinálom. ^^
2011. márc. 29. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!