Mit csináljak, hogy jó legyen a sminkem?

Ócska sminkeket használsz. Sajnos amiket pár száz-ezer forintokért megkapsz a sarki drogériában, nem a legjobb minőség. De persze egy átlag tini meg nem vesz ecsetet több tízezerért, és MAC festékekre sem telik.
A feketével én is így vagyok, de miután rájöttem, hogy nem áll annyira jól, és mindenki más is ugyanúgy van kifestve... vettem egy olcsó zöld szemcerkát, körbehúzom vele a szemem és kész. Kevésbé látszik, ha kicsit elkenődik, de úgy vettem észre, egész tartós. :D

próbáld ki h lealapozod a szemhéjadat, hátha akkor jobban megtapad a szemhéjpúdered. és hogy sminkelés közben elkerüld a monokli-hatást tegyél púdert a szemhéjad alá és akk sminkelés után egy púderecsettel eltávolíthatod az arcodról a szemcséket. tényleg ;)
és ha mondjuk MAC-et akrsz venni, nézd ki az üzletben és vedd meg teszveszen, ott kicsit olcsóbb :) nekem 1 mac-em van, de alig használom, mert nagyon erős kékem van, de gyönyörű! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!