Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak, hogy jó legyen...

Mit csináljak, hogy jó legyen a sminkem?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az ügyességemmel van-e baj, vagy esetleg az eszközökkel de sosem vagyok megelégedve. Esetleg az a baj, hogy nekem nincs olyan szép nagy szemem? De ezt nem akarom elhinni. A szemhéjpúder pár óra alatt egyszerűen eltűnik a szememről, vagy rosszabb esetben egy kis ráncban gyűlik össze középen ami akkor alakul ki amikor pislogok. Ha nem az egész szemhéjam festem, akkor pislogás közben lenyomat marad a sminkből a szemöldököm alatt (ahol nem festettem be). Vagy éppen az arcomra hullanak a festékszemcsék, utána meg olyan mintha monoklim lenne (általában feketét használok)... A szemhéjtus lepattogzik, de szinte azonnal ahogy megszárad, mondjuk ez az egy lehet azért mert olcsót vettem de nem tudom... Szóval van minden bajom. Mit kéne tennem, hogy jobb legyen?
2011. márc. 26. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ócska sminkeket használsz. Sajnos amiket pár száz-ezer forintokért megkapsz a sarki drogériában, nem a legjobb minőség. De persze egy átlag tini meg nem vesz ecsetet több tízezerért, és MAC festékekre sem telik.

A feketével én is így vagyok, de miután rájöttem, hogy nem áll annyira jól, és mindenki más is ugyanúgy van kifestve... vettem egy olcsó zöld szemcerkát, körbehúzom vele a szemem és kész. Kevésbé látszik, ha kicsit elkenődik, de úgy vettem észre, egész tartós. :D

2011. márc. 26. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Vennék én drágábbat csak nem tudom hogy melyik jó??
2011. márc. 26. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
MAC a legjobb márka tapasztalataim szerint, bár elég drága.
2011. márc. 26. 22:45
 4/7 A kérdező kommentje:
És hol lehet kapni őket? Vagy egyáltalán más profibb sminkeket?
2011. márc. 26. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Douglas, Marionnaud
2011. márc. 26. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Mac csak a mac üzletben van.
2011. márc. 27. 15:12
 7/7 anonim válasza:

próbáld ki h lealapozod a szemhéjadat, hátha akkor jobban megtapad a szemhéjpúdered. és hogy sminkelés közben elkerüld a monokli-hatást tegyél púdert a szemhéjad alá és akk sminkelés után egy púderecsettel eltávolíthatod az arcodról a szemcséket. tényleg ;)

és ha mondjuk MAC-et akrsz venni, nézd ki az üzletben és vedd meg teszveszen, ott kicsit olcsóbb :) nekem 1 mac-em van, de alig használom, mert nagyon erős kékem van, de gyönyörű! :)

2011. márc. 29. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!