Milyen kiegészítők illenek a báli ruhámhoz?
nemsokára esküvőbe megyek és vettem egy ruhát, ami fekete, pánt nélküli kb térdig ér és az alja kicsit rakottas-tüllös.
én piros cipőre meg táskára gondoltam hozzá, azt szeretném kérdezni milyen legyen? matt vagy fényes esetleg flitteres? hosszú pántos táska vagy rövid? köves nyaklánc ami hosszú vagy bizsu is jó és rövid? sötétbarna, enyhén vöröses hátközépig érő hajam van,de szálkás. nem akarom összefogni akkor vasaljam ki inkább vagy göndörítsem be? milyen körömlakkot és sminket tegyek, főleg a szememre? 18 éves vagyok, inkább bájosan szeretnék kinézni mint felnőttesen. jah nem bírom a magassarkút :S:S mit ajánlotok?
szerintem feketéhez jol néz ki piros, feldobja
én fényeset vennék, flitter nem kell
és rövid pántú.
rövidebb láncot tenném
vagy franciamanikűr vagy piros körömlakk...
ha jól áll kihúzhatod a szemed vastagabban feketén és a hajad sima legyen.
én sem bírom magassarkút, de nyáron magas sarkú papucsban ! voltam esküvőn, ami ugye csuzsik, nem ennyre stabil mégis táncoltam benne.
a cipő fényes, a táska inkább ne és rövid pántja legyen, vagy ne legyen egyáltalán.
a hajad legyen inkább göndör, vagy hullámos, az szerintem sokkal aranyosabb (bájosabb:)
nyaklánc szerintem egy viszonylag egyszerű (akár egy sima ezüst nyaklánc) egy nagyobb piros színű medállal. a medál ne legyen nagyon nagy.
a szemednek szerintem adj egy kis keretet egy sötétbarna szemceruzával és a szemhéjadra tegyél valami visszafogottabb színű, de fényes szemhéjpúdert (csak egy vékonyabb kis csíkban, nem kell hogy az egész szemhéjad csilli-villi legyen). jah és egy kis szempillaspirált a felső szempillákra. ha a bőröd sápadt, akkor tegyél nagyon kevés pirosítót (de tényleg keveset) a pofacsontodra (az is inkább fényes legyen)
körmödet szerintem egy sima átlátszó körömlakkal is elég lenne befesteni
Esküvőn két szín tabu: a fekete meg a fehér. A fehéret meg kell hagyni a menyasszonynak, a feketét meg temetésre vagy koktélpartira. nem akarlak letörni, de borzasztó látvány esküvőn néha egy-egy nőt fekete ruhában látni, akármilyen csinosan is öltöztek fel egyébként. Az nem oda való.
Az jó ötlet, ha magassarkút nem veszel fel, mert bármennyire szép is benne a női láb, azért nagyon fájdalmas tudn lenni hajnaltájt az ember talpa. :-) Kényelmes cipő kell, amiben sokat tudsz táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!