Létezik olyan műszempilla amelyik nem jön le ha
belemegyek a tengerbe?
Figyelt kérdés
Milyen műszempillát ajánlotok tengerparti nyaraláshoz? Búvárkodnék, pancsolnék, napoznék ezeket kellene kibírnia annak a műszempillának.
2011. márc. 22. 12:19
1/7 anonim válasza:
O_o Szerintem nem létezik, de... Műszempilla minek egy tengerparti nyaraláshoz? Főleg búvárkodáshoz? A kis bohóchalaknak akarod megmutatni? Ha már annyira kell valami, használj vízálló spirált. De műszempillát tengerpartra...? Anyám... Ilyet még nem pipáltam...
2011. márc. 22. 13:04
2/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor mit rebegtessek a tengerparton, ha nem a műpilláimat? :D
2011. márc. 22. 13:06
3/7 anonim válasza:
Feltétlenül szükségesnek érzed ezekhez? :D Tök felesleges, és szerintem a ragasztónak se a sós víz, se a nap nem igazán használ. Ha már semmiképp nem tudsz ezek nélkül élni (ami azért már kicsit beteges), csináltass 3d-s műszempillát, de azon kívül, hogy drága, tönkreteszi a sajátod, valószínűleg szintén nem fogja túlélni az első úszást se.
2011. márc. 22. 13:06
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Mit rebesgess? xD Nem elég, hogy fürdőruhában vagy? Ha szép a feneked, akkor a palik úgysem néznek majd a szemedbe, úgyhogy határozottan fölösleges...
2011. márc. 22. 13:13
5/7 anonim válasza:
szerintem is felesleges, de Te tudod....
menj kozmetikushoz, ha mindenképp akarod, bár a 3d se garantált, hogy ilyen igénybevételt, mint a búvárkodás kibír
2011. márc. 22. 13:47
6/7 anonim válasza:
Japánban sokat számít a szempilla, mivel szemgolyó szex nagyon megy ott.
2011. márc. 22. 16:11
7/7 anonim válasza:
Szemgolyó sex :-) Ez jó :-)
Szóval nem a műszempilla függvénye, hanem ragasztó függvénye, hogy fennmarad-e a sós vízben. Ha a profi DUO ragasztóal ragasztod fel, akkor igen, fennmarad és nem fog lejönni. Ez a profik által használt világelső ragasztó, nem tépi ki az eredeti pilláidat sem leszedéskor. Maximálisan megbízhatsz benne. A Make Up Plázában lehet egyébként megvenni a legnagyobb választékban a legjobb árakon (makeuplaza hu).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!