van ilyen kontak lencse...ami nagyobbít...nagyon nagy kerek és sötét olyan szürkés feketés vagyis nyílván több féle színben van.de én csak iylet láttam.
műtétileg meg csak szerintem nagyobb szemeket csak úgy tudnak csinálni hogy kicsit felvarrják a szemhéjat pertsze csak ha pegyhüdt és úgy.
de a képen szerintem nem is ugyanaz a csaj van azért sminekkl nem lehet teljesen megváltoztatni egy arcformát vagy egy orrot.figyeld meg jobban. a felső2n ugyanaz a nő van meg az alsó kettőn egy másik nő.
de sminkkel is lehet optikailag nagyobbítnai a szemet.
"szemstágító" de aranyos vagy:D
egyébként ez sminkkel van megoldva,találsz sok sok japán lány által ilyensminkes videókat youtube-n:)
ez részben kontaktlencse, részben pedig így feljebb ragasztotta a szemhéját ilyen különleges anyaggal, youtubeon vannak ilyen videók
igen...ez igy van...én láttam is youtubon egy vidibe h h csinálják ezeket...keress rá:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!