Műszempilla ragasztót hol lehet külön venni? Mi a márkája?
Figyelt kérdés
Még nem találtam néztem müllerben, dm-ben, lehet én vagyok vaksi és nem láttam meg de én nemtudom..:D mondanátok olyan helyet ahol biztos van/ahol vettetek? milyen márkájú, vagy mi van ráírva? és kb mennyibe került?
Köszi előre is a segítséget!:)
2011. márc. 21. 17:16
1/5 anonim válasza:
Szia!
dm-ben is és Rossmannban is lehet kapni, de csak műszempillával! Külön akár fodrászkellékesnél is lehet venni. Sajnos képet nem találtam, hogy tudjak linkelni, de kroXx a neve (piros-fehér színű). Én ezt ajánlom neked, mert nagyon tartós és feketés színű. :)
2/5 anonim válasza:
Sok fodrászkellékesben láttam műszempillaragasztót külön. Próbáld meg ott.
4/5 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél kaphatók közül ajánlom az "iO eyelash adhesive" nevű terméket, kb 500,- FT
Müllerben, Douglasban kapható az Artdeco ragasztója, olyan 2000,- Ft
Douglasban, MAC-ben pedig a Duo, 3000,- Ft
5/5 anonim válasza:
Ázsia Center 400 ft. Viszonylag tartós, ragasztóval együtt van, ha egyszeri alkalomra kell megéri, de ha többszöri használatra szeretnéd, akkor mindenképp dm-ben vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!