Milyen sminket csináljak magamnak ha egy válogatott foci meccsre megyek? És milyen ruha legyen rajtam?
Na nem adta le az előzőt, úgyhogy röviden.Ne sminkelj egy focimeccsre (nem vagy te plázapi@), a farmer melegítő pont jó(CR csaja is farmerba megy a meccsekre, meg topba, de itthon hideg van ahhoz).A cigit meg ne titkold, ha tetszel neki, így is fogsz, ha meg nagy antidohányos, akkor mindegy, mert te nem tennéd le (mivel a másfél óra soknak tűnik neked, na nem bántalak én is cigizem), ő meg soha nem fogadná el.
Remélem ezt már kiírja és jó szurkolást.:)
Sportosan lazán és kevés sminkkel...? Nem buli, nem disco, nem iskola (amit manapság sokan összekevernek az út szélével), szóval felesleges kiöltözni.
Másfél órát nem bírsz ki, noha még iskolába jársz? Ez nagyon nem egészséges (tudom, nincs közöm hozzá, de ez akkor is szörnyű, tegyél valamit ellene, kérlek!), de ha sportos a srác, akkor 98%-ban kizáró ok, mivel a sportolók ügyelnek az egészségre. Ha csak sörözős-hot dog evő fajta drukker, akkor mindegy, bár ha nem dohányzik, akkor se lesz hosszú életű a dolog, mert ki szeret megcsókolni egy hamutartót, meg szagolni a cigiszagot? :S De jobb ha tudja, mint ha később derül ki, mikor már nagyobb a veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!