Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket csináljak...

Milyen sminket csináljak magamnak ha egy válogatott foci meccsre megyek? És milyen ruha legyen rajtam?

Figyelt kérdés
( ez azért fontos, mert ott lesz egy "illető" a sulimból, és nem tudom, hogy maradjak ugyan olyan visszafogott mint ott, vagy csípjem ki magam, elvégre is sulin kivül vagyunk)
2011. márc. 19. 23:20
 1/4 anonim válasza:
Szerintem hétköznapi smink (szempillaspirál,szemceruza,szemhéjtus) és valami sportos ruci, de semmiféleképpen ne melegítő vagy hasonlók. A magassarkút végképp nem ajánlom, mert sem az alkalomhoz sem a körülményekhez nem passzol. Szóval valami csini farmer és akár lehet egy ing is.
2011. márc. 19. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Én pont a melegítőre gondoltam, de lebeszéltél róla, igen csak az a baj, hogy eléggé rossz idő van és péntekig nem hiszem hogy olyan jelentősen javulna az idő meg hát este hideg van kell a kabát is, szóval igazság szerint mindegy mi van alatta, lenne egy másik kérdésem, én tulajdonképpen dohányzom viszont, ő nem hiszem, hogy tudja az ő társaságában soha sem gyújtok rá, viszont több mint másfél órát kibírni cigi nélkük, mit gondolsz ne buktassam le magamat, lehet akkor megváltozna a rólam alkotott véleménye?
2011. márc. 20. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Na nem adta le az előzőt, úgyhogy röviden.Ne sminkelj egy focimeccsre (nem vagy te plázapi@), a farmer melegítő pont jó(CR csaja is farmerba megy a meccsekre, meg topba, de itthon hideg van ahhoz).A cigit meg ne titkold, ha tetszel neki, így is fogsz, ha meg nagy antidohányos, akkor mindegy, mert te nem tennéd le (mivel a másfél óra soknak tűnik neked, na nem bántalak én is cigizem), ő meg soha nem fogadná el.

Remélem ezt már kiírja és jó szurkolást.:)

2011. márc. 20. 01:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Sportosan lazán és kevés sminkkel...? Nem buli, nem disco, nem iskola (amit manapság sokan összekevernek az út szélével), szóval felesleges kiöltözni.

Másfél órát nem bírsz ki, noha még iskolába jársz? Ez nagyon nem egészséges (tudom, nincs közöm hozzá, de ez akkor is szörnyű, tegyél valamit ellene, kérlek!), de ha sportos a srác, akkor 98%-ban kizáró ok, mivel a sportolók ügyelnek az egészségre. Ha csak sörözős-hot dog evő fajta drukker, akkor mindegy, bár ha nem dohányzik, akkor se lesz hosszú életű a dolog, mert ki szeret megcsókolni egy hamutartót, meg szagolni a cigiszagot? :S De jobb ha tudja, mint ha később derül ki, mikor már nagyobb a veszteség.

2011. márc. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!