A műszempilla meddig hasznalható?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:31
1/8 anonim 

válasza:

Mármint feltéve vagy a szavideje??
2/8 kittenke 

válasza:

Szerintem ha vigyázol rá, amikor leszeded és nem kentél rá szempillaspirált, akkor elméletileg még másodjára is használható. Ez a minőségtől és a ragasztótól is függ.
Ha már elveszítette az eredeti ívét, akkor biztos nem használható.
3/8 A kérdező kommentje:
feltéve gondoltam
2011. márc. 18. 21:25
4/8 anonim válasza:
Feltéve egy alkalmat bír,például ha egy délelőtt tettted fel,akkor egésznap,cél szerű este leszedni,de elvileg amig nem hullik le,addig hordhatod.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem most van elősször műszenpillám csütörtök óta fennt van 1-1száll (mivel tincses) kicsit elvan hajolva de nem vészes..sok mindenkinek akár 2-3hétig is fennt van. A nem tincses párnap.
6/8 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok: Én nem szedtem le estére és még egysem esett lee.:)
7/8 anonim 

válasza:

Attól függ,hogy soros vagy szálas.
Nekem már mindkettő volt.
Véleményem a :
szálasról:természetes hatása van,kevésbé mű.Kb 4-5-6napig tart.Újrahasználni(szerintem)nem lehet.
sorosról:kicsivel 'műbb hatása'van ,mint a szálasnak,de nekem ez jobban bejött.Ez is 4-5napig tuti birja,és ezt ha normálisan rakta/d fel (a kozmetikus) akkor újra fel lehet használni.
8/8 anonim 

válasza:

A szálas akár 1hónapig is fennt van.:) És nem viszket/fáj és nagyonmax: 2-3dbg esik le ami kibirható:) (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!