Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen vízálló szempillaspirál...

Milyen vízálló szempillaspirált ajánlanátok nyárra?

Figyelt kérdés
Hosszú és dús pillákat szeretnék elérni, és hogy tényleg vízálló legyen, ne ragadjanak össze a szempilláim.. Ha esetleg valaki rátalált már AZ IGAZIRA (:D) akkor kérem írjátok le a tapasztalaitokat.
2011. márc. 17. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

'rimmel glam eyes waterproof mascara'

nekem ez vált be de nagyon nagyon :D

múltkor út közben elkapott az eső és a barátnőimnek mind lefolyt a szempillaspiráljuk egyedül az enyém maradt fent (:

a kék csomagolású az:

[link]

mellesleg nem is drága, azt hiszem 1200 Ft-ért vettem a dm-ben.

2011. márc. 17. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb csak 'cseppálló', magyarán, ha hozzáérsz, elkenődik. Nekem a Max Factor vált be.

[link]

2011. márc. 17. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez a fajta jött nagyon nagyon be. :D De a vízállón kék felirat van. Csak arról nem találtam képet. Amúgy szerintem ez szép pillákat is csinál. :)

2011. márc. 20. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is oylan van amit az utolsó linkelt és nagyon jó. És nem kenődik el ha hozzáérsz, jó hát dörzsölni nem kell ezerrel, de jól bírja azért ha elfelejted magad és odanyúlsz vagy valami.
2011. márc. 21. 02:04
 5/6 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerül? valamint milyen sminklemosót haszználtok hozzá?
2011. márc. 21. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:

02:04 vagyok

Én a Maybelline Colossal Volume Waterproof-ot1899-ért vettem dm-ben. Akkora szempillád azért nem lesz mint a képen, de azért szép lesz:)

[link]

Nivea vízálló szemfesték lemosót használok hozzá, amit ugyanott vettem 1299-ért. Kicsit drága és sokkal olcsóbbat is lehet kapni, de nekem ez tökéletesen lehozta, az olcsóbbal szenvedés volt, és sokáig elég, szóval sztem megérte.

[link]

2011. márc. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!