Lehtet valaki olyan ronda, hogy azon már a jó haj és a smink se segít?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 20:26
1/11 anonim 

válasza:

Ha valaki ilyen ronda,akkor az már szinte szép!
Nézz meg bármely átváltozatatós müsort,kis smink,kis haj festés,alapozó és még a saját anyja se ismer rá!
2/11 anonim 

válasza:

szerintem lehet igen. de attól, hogy valaki ronda, attól még lehet jó ember:)
22L
4/11 anonim 

válasza:

Én hiszem, hogy minden nő szép, és mindenkin vannak szép dolgok, amiket ha kiemel az ember, akkor a csúnya dolgok háttérbe szorulnak.
Én is indítottam egy olyan oldalt, ahol a saját munkáimat mutatom be előtte/utána képekkel.
5/11 anonim 

válasza:

Itt vagyok én mint élő példa.. :)
6/11 anonim 

válasza:

persze hogy lehet
21:22 képet akarok :D
8/11 Sz. Zsófi válasza:
Igazából mindenkiben van szép, csak meg kell találni azt a stílust ami a szép dolgokat kimutatja!
10/11 anonim 

válasza:

03-14 21:02
Felülről a másodikon rengeteget változtatott, nagyon szép lett:-) (mondjuk amúgy sem csúnya, csak sminkkel tényleg gyönyörű lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!