Mi (k) a piercing hátrányai?
Veszélyek: a fém allergiás reakciót vált ki, a seb nehezen gyógyul és be is dagadhat, ritka esetben elfertőződhet, sportolás közben beakadhat valahova és kiszakad, ami eléggé fáj.
Álatlában ahol csináltatod ott elmondják, hogy mivel és hogyan kell tisztítani.
El lehet kapni az AIDS-et ha akupunktúrás pontot találnak el, hát az beláthatatlan...az idegeket szétszedheti, a seb hetekig gyógyul eközben fáj éget viszket csíp, gennyesedik nedvedzik bedagad...piroslik...lilul amit akarsz...
Csókolózni nem túl jó egy vassal a szádon...és hát nálunk volt ilyen történet, például az intim pc kétszer fáj amikor beszurják és amikor kitépi az alsógatya és elvisz a mentő, hát a szájpc a polóba akad bele...
a szúrásnál általában szilikont raknak be az allergia megelőzése végett (mert a gyógyulást lehetetlenné teszi) a karika és hasonlók elégé roncsolják a szöveteket, így azt csak 2-3 hét elteltével ajánlatos betenni. általában választhatsz valamilyen köves ékszert, vagy egy pöttyöt és szilikon talpat kapsz hozzá. naponta tisztítani kell a fertőtlenítővel, amit kapsz, nem ajánlatos nagyon fűszeres ételeket, tejet és alkoholt fogyasztani, mert begyulladhat (nekem az alkoholtól eléggé =/)
Abszolút nem fájdalmas, nincs hátránya, és én nagyon szeretem, szóval midnenképpen megéri :D
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!