Fülbelövő pisztoly, mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Ehhez a fajtához nem kell külön adapter a különböző mérethez?Akarnék venni de nem tok dönteni! Ha az árat nézem akkor ez ha a kiegészítőket akkor meg ez
2011. márc. 13. 19:02
1/6 anonim 

válasza:

Otthonra akarsz venni, vagy munkához kell?
Jó ez a pisztoly egyébként. De azt ugye tudod, hogy (hivatalosan) csak a porcba lehet lőni? Cimpába szúrni kell. Nekem az egyik fülembe 7 fülbevaló volt (már csak 3) én direkt kértem, hogy az összeset lőjék. A szúrástól gennyes lesz, sokkal kellemetlenebb. De elvileg ez a hivatalos módszer.
2/6 A kérdező kommentje:
nem munkához kell. és akkor ezzel is ugyanúgy használhatom az ilyen fülbevalót? Mert nekem is úgy lett lőve mind de a 2.fajtával és ilyrn volt a fülbevaló. Bocsi a sok kérdésért de nem akarok befürödni vele!
2011. márc. 13. 19:21
3/6 anonim 

válasza:

Ami kerek és az utolsó 4 sorban van, azt szerintem simán belőheted vele. De a többit nem tudom. Én sem vagyok szakértő, csak sokat jártam piercingesekhez. Nekem sima ezüst gömb fülbevalóm van egyébként, és ezt is lőtték be. Ezért is ajánlom, hogy mindenképpen orvosi ezüst(özött) fülbevalót használj először. A bizsu szétszedi a füledet. És a lövés után 1-2 hétig érzékeny az ember füle, gyakran vérzik, gennyes. Sokat kell forgatni a lyukban, nehogy ránőjön. Nekem 5 éve van kb. de gyakran kiszedem, kimosom hogy egy kicsit "szellőzzön". Tehát nem ajánlom a bizsut, csak orvosi fémet, és egy jó tanács; az Apacsban semmit ne vegyél! Nekem egy pc-ről lepattogott a festék (egyébként titánnak árulták, nem titánozottnak...) és beleforrt az orromba.
4/6 A kérdező kommentje:
De akkor nem feltétlen kell enek azokaz adapterek amik az előzőleg linkelt készlethez vannak? Azzal is akkor ugyanolyan jól tudnám csinálni ami a kérdésemben az első? :(
2011. márc. 14. 15:03
5/6 anonim 

válasza:

Azt nem tudom. Mondom én sem értek hozzá. Én a 2. venném meg. De menj be egy pc szalonba és kérdezd meg szerintem.
6/6 anonim válasza:
nekem szakember lőtte már nem porcba is.nemrég vettem egyet,mert meguntam azt,hogy 2000 ft egy lövés, és ahoz képest olcsó a pisztoly, mert több fülbevalót akartam... 4000 ft-ból megvolt postaköltséggel együtt, és simán lehet használni,szóval egyáltalán nem bonyolult.már ki is próbáltuk,és tökéletesen működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!