Hogyan vigyem fel a pirosítót?
Régebben egy Shiseido porállagú pirosítót használtam, aztán krémeset, most pedig L'Oréal Accord Parfait Blusht, szóval biztosan nem a minőségével, hanem sajnos velem van a gond. Próbálkoztam egy kicsit szélesebb, lapos Estée Lauder ecsettel (elvileg pirosítóecset), de azzal nem tudtam megfelelően eloszlatni, mert nem volt elég kerek, a Douglas-es kabukiecset meg túl tömött, és a teteje túl egyenes.
A pirosítót a járomcsontomra szoktam ferdén felvinni, hogy kicsit keskenyítse a kerek arcomat. Azt szeretném, ha lenne egy egészséges, természetes, enyhe(!) pír az arcomon -nem erős, és persze ne határolódjon el élesen az arcom többi részétől... Sajnos előfordul, hogy túl keveset viszek fel, ami nem látszik, vagy túl sokat, akkor meg rákvörös a fejem...
Ti hogyan viszitek fel a pirosítót? Valami trükk, tipp?
(Néztem neten, de nem találtam olyat, ami az én arcformámhoz igazán passzolna.)
Itt mutat egy trükköt ebben a videóba, hogyan kell felvinni a pirosítót
Köszi szépen, nagyon hasznos volt! Fel is pontoztalak! :)
De azért jöhetnek még tippek! :)
Rendben, köszönöm! :)
Akinek van még tippje, ne habozzon! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!