Műkörmös probléma. Hogy oldhatnám ezt meg?
Figyelt kérdés
Kozmetikusnak tanulok és gyakorlat végett nem lehet műkörmünk.Én jó magam műkörmös vagyok,elvégeztem tanfolyamot stb,csinálom egy ideje már.Egy héten egy nap gyakorlatom van.De szeretnék műkörmöt viselni.Már olyan si volt,hogy egy hétre felraktam(gélkörmöt),majd nagy nehezen szedhettem le:S...De viszont ezt pazarlásnak is tartom kicsit,h minden héten felrakjak.Nem tudom,hogy oldhatnám meg,hogy egy hétig fen maradjon és akár ugyan azt feltudjam majd raknia gyakorlat utáni napoon,vagy ugy leszedni ,h ne sérüljön,hogy visszatudjam tenni?!Ragasztóm is olyan erős,de viszont olyat sem akarok,hogy mindennap lejöjjön.Tippek?2011. márc. 12. 21:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem addig várj a műkörömmel, amíg el nem végzed a kozmetikus tanfolyamot, ha ennyire nagy elvárás. Ha majd kozmetikusként dolgozol, majd teszel fel műkörmöt. Az én kozmetikusom is műkörömmel dolgozik.
2/2 A kérdező kommentje:
de az még két és fél év:S
2011. márc. 13. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!