Hogyan fessem ki a szemhéjamat, ha azt akarom, hogy ne legyen 1-2 óra múlva a hajlatnál összegyűlve csíkba? Nagyon hülyén tud kinézni.
én szépen kifestem este, mikor elmegyek bulizni, és másnap reggel sincs semmi baja. nem méregdrága cuccokat használok, a szemhéjpúder pl. avonos.
A szemem feketével szoktam kifesteni, úgyhogy azt írom le:
A szemhéjad befested szemceruzával, és elmázolod az ujjaddal. kihúzod a szemed alul felül szemceruzával. felviszed rá a szemhéjpúdert. (én tust is szoktam, attól jobban érzem magam.) a szemzugba kicsit fehér gyöngyházfényűvel, amit elmázolok kicsit. műszempilla ami kell stb. és a legfontosabb: lefújom a szemem hajlakkal.
nekem bevált.
jah és... a krémes szemhéjcuccokkal tök mindegy mit csinálsz, az összegyűlik a ráncocskában...
L18
Első vagyok!
Második: Lefújod a szemed hajlakkal! :O Jesszus, ezt ne csináld!!! Akkor inkább ne fest ki a szemhéjadat! De ne fújj rá hajlakkot! Nehogy valami bajod legyen tőle! Nemhiába van ráírva, hogy szembe ne kerüljön! És ha lefújod a szemhéjadat, akkor biztos, hogy bele is kerül! De tényleg ne csináld, nehogy baj legyen belőle!
szerintem ha egy kis korrektort kennél a szemhéjadra mielőtt a festéket felviszed, az is jó lenne:) vagy ha van színtelen, vagy bőrszínű szemhéjpúdered, akkor először azzal,és arra fesd a másikat:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!