Mi a véleményetek a szőrtelenítőkrémről?

Kb annyira tartós, mint a borotva. Én eddig talán 3× használtam, veetet, de nem hiszem, hogy újra fogom, mert szerintem nagyon büdös az alapillata. Az meg még keveredik a különböző mesterségesen hozzáadott illatanyagokkal, amivel pont az ellenkezőjét érik el, mert nemhogy nem illatos, de szerintem igen kellemetlen.. :$ :]
Egyébként negatív tapasztalatom nincs vele ezt leszámítva, de csodát ne várj tőle. 1-2 nap és csinálhatod újra.

Mindenképpen azt mondanám, hogy az epilátor! :] Én szőrtelenítőkrémmel kezdtem, aztán áttértem a borotvára, gyantáztam is egy rövid ideig, de már 2 éve epilálok és azt kell, hogy mondjam, ez a legjobb. Persze nyilván ez tart a legtovább és az elején nekem azért eléggé fájt is, de mostanra már sikerült elérnem azt, hogy 4 hét után jelentkeznek az első szőrszálak és tök vékonyak, nem olyan bökősek, mint amilyenek borotválás után szoktak lenni.
Úgyhogy szerintem mindenképpen megéri beruházni egy epilátorra. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!