Alapozóhoz kell használni pirosítót is? Vagy csak elég az alapozó?
Először is olyan alapozót vegyél ami megegyezik a bőröd színével. kenj kicsit az arcodra a teszterekből, és nézd meg melyik a leginkább olyan színű mint az arcod. én az ujjaimmal szoktam felvinni, mert így kevesebbet is kell használnom mintha szivaccsal kenném (ecsettel is lehet, azt még nem próbáltam), és figyelj arra oda hogy egészen a füledig kend el és a hajtövekig, a nyakadra is lehúzhatsz kicsit az arcodról, és akkor nem lesz maszk hatása. én szoktam rátenni az alapozóra púdert, mert nem lesz fényes úgy az arcom, ezt is végigszoktam kenni a nyakamon, hogy még véletlenül se legyen hirtelen színeltérés. pirosítót használhatsz főleg ha sápadtabb vagy, ezt az alapozó és púder után vidd fel, én mondjuk a sminkelés legvégén szoktam felvinni, amikor megcsináltam a szemem. ja és mégvalami, alapozás előtt tegyél hidratálókrémet az arcodra vékonyan, és akkor szebben eloszlik és nem lesz száraz az arcod (de szerintem csak akkor csináld ezt ha száraz a bőröd), és ha feltetted az alapozót, púdert, utána sminkelhetsz tovább (szem, száj, pirosító).
nekem loreál alapozóm van. teljesen megvagyok vele elégedve. dmben 4ezer forint körül van, de persze vannak jobb minőségű alapozók is, nem tudom mennyit akarsz rászánni. remélem valamennyit tudtam így segíteni. ja még annyi, hogy youtube-on nagyon sok sminkelős videó van, érdemes megnézni 1-2t.
Én ezt a videót ajánlom figyelmede itt megmutat egy trükköt a pirosító használatára
Nagyjából azt akartam mondani mint az első. =)
Ha nem szeretnél annyira durván alapozni akkor esetleg vegyél csak szinezett hidratálókrémet.Nivea Young Be Beautiful szerintem a legjobb.Csak az a baja, hogy egy féle színben van és az elég sötét.Vagy használd úgy az alapozót hogy mondjuk egy kiürült krémes (nem a süti)dobozba az alapozód összekevered hidratálókrémmel. Remélem segítettem. L15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!