Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Por állagú szemhéjfestékben...

Por állagú szemhéjfestékben melyik márkák jók és ezek milyen árban vannak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a Bourjois por szemfestékeit, ezt a fajtét: [link] , illetve a MAC pigmenteket. Próbáltam a NYX-et is, az annyira nem vál
2011. márc. 8. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
nem vált be (lemaradt a vége).
2011. márc. 8. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Art Deco.német márka. Nekem alapozás nélkül a nyári 60 fokban is fent maradt a szememen
2011. márc. 8. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
en tegnap vettem eloszor artdeco szemhelyfesteket..teljesen el vagyok ajulva tole. ossze sem lehet hasonlitani pl az essence-el. gyonyoru a szine a szemhejon is jol lehet keverni nem hullik egyszeruen fantasztikus. megyek is vissza es veszek meg par szint. igaz nem tul olcso es kicsi is de megeri az arat.
2011. márc. 8. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.Megírnád mennyibe kerül és hol kapható?
2011. márc. 8. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti v. 1500 ft, / tégely, Douglasban kapható
2011. márc. 8. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

ezeket nagyon ajánlom.ha megnézed a megjegyzésekbe a válaszokat,akkor szerintem téged is meggyőz majd. a videókat is megnézheted.nagyon szép színek, tartósak, nem porzanak le. Nekem jegesrózsaszin van..pl ha lefestem a szemem fehérrel,avval rámegyek,és nagyon szép színt kapok.az felé egy tús,és kész is.

2011. márc. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!