Por állagú szemhéjfestékben melyik márkák jók és ezek milyen árban vannak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 07:54
1/7 anonim válasza:
Nagyon szeretem a Bourjois por szemfestékeit, ezt a fajtét: [link] , illetve a MAC pigmenteket. Próbáltam a NYX-et is, az annyira nem vál
3/7 anonim válasza:
Art Deco.német márka. Nekem alapozás nélkül a nyári 60 fokban is fent maradt a szememen
4/7 anonim válasza:
en tegnap vettem eloszor artdeco szemhelyfesteket..teljesen el vagyok ajulva tole. ossze sem lehet hasonlitani pl az essence-el. gyonyoru a szine a szemhejon is jol lehet keverni nem hullik egyszeruen fantasztikus. megyek is vissza es veszek meg par szint. igaz nem tul olcso es kicsi is de megeri az arat.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.Megírnád mennyibe kerül és hol kapható?
2011. márc. 8. 11:18
6/7 anonim válasza:
Utolsó előtti v. 1500 ft, / tégely, Douglasban kapható
7/7 anonim válasza:
ezeket nagyon ajánlom.ha megnézed a megjegyzésekbe a válaszokat,akkor szerintem téged is meggyőz majd. a videókat is megnézheted.nagyon szép színek, tartósak, nem porzanak le. Nekem jegesrózsaszin van..pl ha lefestem a szemem fehérrel,avval rámegyek,és nagyon szép színt kapok.az felé egy tús,és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!