Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Budapesten megbízható tetováló...

Budapesten megbízható tetoválót keresek lehetőleg szalonban és nem olyan drágán, esetleg tudtok?

Figyelt kérdés
Van egy tetkóm (kb 4cm) ami nem jön be és ki akarom javíttatni vagy fedetni ha nincs más lehetőség. És erre keresek valakit aki elvállalna...
2009. febr. 18. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Westend tetkó szalon... aranyosak és a srác nagyon ügyes, már ami mondjuk a piercinget illeti.
2009. febr. 18. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Euro Park.Tattoo and Piercing Elvis Szalon.Nekem Piercinget és a két tetoválást is Tibi csinálta.Nagyon aranyos és jó fej(Am ez a szalon a ValóVilágos Elvis szalonja) elérhetőség: www.elvistattoo.hu
2009. febr. 19. 06:11
 3/4 anonim válasza:
Szia! Én is javasolnék neked egy tetoválót a X. ker.(kőbányán) Állomás út 1. szám alatt az Angel tattoo-t! Nagyon kedvesek, én is ott csinálattam az összes tetoválásomat, nagyon jó áron dolgoznak, sőt a srác ( Varga Ariel), a mostani tetoválóverenyen nagyon jó helyezést ért el,szóval érti a dolgát rendesen.Én csak őt javaslom neked! üdv: Emese
2009. febr. 26. 11:31
 4/4 anonim válasza:

Hello!

Nekem nincs tetkóm, csak annyit írnék a kérdezőnek, hogy én ne majánlom a Westendben lévő tetkószalont, mert én ugyan csak fület lövetni voltam,mégis a két ultnál ülő csávó úgy beszélt velem meg a többi betérővel, mintha a seggéből rángatott volna elő. A munkájukat se mdicsérném, pedig mondom,én csak fület lövetni voltam,de azt se mvoltak képesek normálisan megcsinálni.

2010. ápr. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!