Átlátszó transzparens púdert hol és mennyiért kaphatok?
Arra a púderre gondoltam ami ugye a kérdésben is szerepelt, hogy átlátszó és a folyékony alapozóra felvéve mattítja a bőrt és fixálja az alapozót.
Nem tudom esetleg sminkeseknél lehet látni, hogy használják.
Átlátszó alatt színtelent értettem, bocsi a rossz megfogalmazásért.
(amúgy a púder színe fehér, bőrön persze színtelen lesz)
Kryolan Transparent Powder
www.sminkbolt.hu itt meg tudod rendelni, de Budapesten is van bolt azt hiszem az Ó utcában.
Szia! Én ma vettem ilyen transzparens púdert a Müllerben 3300Ft-ért!De van a Dougles-ben is Art Deco, az 4000Ft körül van. Sok helyen nem ismerik úgy, hogy transzparens púder, hanem fixáló púderként tudják beazonosítani, hogy mi is ez. Amit a Müllerben vettem, az a Müller saját terméke. Pénteken próbálom ki, de lehet, hogy még előtte letesztelem.Azt mondta a Nő, hogy neki nagyon bevált, és hogy sokáig elég.
Ha gondoljátok megírhatom a tapasztalataimat a próba után.
Nekem ezelőtt Art Deco-s smink fixálóm volt, de nem por állagú, hanem spray. Az ugyan fixálta a sminket, mert tényleg egész este tökéletes maradt, de a bőröm nagyon csillogott tőle. Remélem ez a por majd beválik!
Hello! :)
Ha benézel a Müllerbe, akkor ott az essence standján megtalálsz egy ilyen púdert, 1200 Ft körül! :) Ráadásul tök jó, az egész essence márka nagyon szuper.
Na jó, azért lehet kritizálni, nem tökéletes, de az árához képest, és szerintem amúgy is jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!