15 éves vagyok és szeretném egy kicsit sminkelni magam (szempillaspirál, szájfény). Hogy vehetném rá anyát? 15/L
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 19:30
11/14 anonim válasza:
19:15. ez tényleg nagyon jó. nekem is ilyen van
12/14 anonim válasza:
Először is, nyugi. Tisztítsd meg a bőröd, tedd fel az alapozót, egy kis pirosítót, szempillaspirált és egy kis szájfényt. Utána mutasd meg anyukádnak. Kérdezd meg, hogy "Tetszik a sminkem?" Aztán később elkezdhetsz kísérletezgetni merészebb dolgokkal is, mint szemhéjpúder, színes rúzs...mindig úgy intézd, hogy lássa az anyukád, mielőtt kimész az utcára. Ha nem mond rá semmi rosszat, akkor nincs mitől félned. Nekem is mindigis fontos volt anyukám véleménye, bár én sosem féltem tőle. Bátran kezdd el, legfeljebb azt mondja, hogy "kislányom, ezt azonnal mosd le". De nem lesz baj. Inkább az apukák szoktak ebből ügyet csinálni. 22/N
13/14 anonim válasza:
sztem annyira undorító ha egy csaj össze vissza sminkeli magát, le tudnám okádni... a természetességnél nincs jobb...
14/14 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit, egyszerűen menj be a fürdőbe, sminkeld ki magad és ennyi. Majd néz egyet, hogy milyen csinire kifestetted magad és ennyi... :))) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!