Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen márkájú szempillaspirál...

Milyen márkájú szempillaspirál vált be nektek a legjobban?

Figyelt kérdés
Amitől tényleg husszú és dús pillák lesznek :)
2011. márc. 1. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Avonosok. Az Essence híve vagyok, de nekem eleve olyan hosszú és dús, hogy nem sokat segít :)
2011. márc. 1. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:
maybelline xxl volume. bár most vettem egy essece-t csak kíváncsiságból,de még nem próbáltam. ha ez is bevállik akkor átállok erre :)
2011. márc. 1. 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Art Deco : All in one mascara.Isadora Super volume mascara
2011. márc. 1. 14:48
 4/16 anonim ***** válasza:
rimmel 1,2,3 looks. Mindenki azt hiszi, hogy műszempillám van, pedig igazából alig látszik meg rövidke is, de ez csodákra képek és 1300 ft volt leárazva, de amúgy se drága ;)
2011. márc. 1. 15:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2011. márc. 1. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Maybelline-Colossal
2011. márc. 1. 15:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Maybelline Falsies Volum' Express
2011. márc. 1. 15:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Milyen szempillád van? Hosszú? Vastag? Dús? Mert azt kell erősíteni, amiből gyengébb..

Nekem nagyon hosszú szempillám van, úgyhogy dúsító festéket szoktam rákenni. Maybelline-t vagy Miss Sporty-t:) És mindenképpen vízállót..

2011. márc. 1. 16:04
 9/16 anonim ***** válasza:
l'oerál két végű, meg diorshow
2011. márc. 1. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Clinique High Impact... főleg mert antiallergén, én meg baromi érzékeny vagyok, nem csinál drámaian dús és hosszú pillákat, de nekem nincs is arra szükségem :).

(egyébként ismerőstől kaptam :D)

2011. márc. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!