nem is lesz 24mm-nél nagyobb,legalább még nagyon sokáig nem :] mert ilyen tágítót akarok már régóta,mióta a 12mm-eset "kinőtte" a fülem :D
és ezt nagyon sokáig akarom majd "hordani" :D :))
2011. márc. 2. 18:52
22/32 anonim válasza:
Alapvetően szép, de a füled nem fogja bírni sztem, barátnőmnek annyira berobbant tőle a füle, hogy napokig alig bírt aludni, annyira fájt neki, és neki 20-as volt
2011. márc. 9. 19:15
23/32 anonim válasza:
olyan nagy f@szság ez a kimegy a divatból szöveg!!! hagyjátok már, manapság már olyan sok embernek van hogy sose megy ki a "divatotokból"!
kiscsaj jól fog állni! ;))
2011. márc. 9. 19:19
24/32 anonim válasza:
Háááát nemtudom..
Szerintem is kicsit keverve van, úgyhogy annyira nem tetszik. Ez olyan mintha a goth-ok kezdenének strasszal járkálni. Furcsa, de annyira nem rossz.
A fültágító..Hmm. Kicsibe még ízléses, de amikor már a lyukon keresztül átlátok, hogy onnan integet a csávó nekem...Na az már gáz :D
Na meg ha a füled bedurran..:D
2011. márc. 9. 19:31
25/32 anonim válasza:
nekem ez nagyon bejön
2011. márc. 9. 20:10
26/32 anonim válasza:
Bocsi, nekem nem tetszik. Annyira undorító szerintem ez a fültágítós divat. És gondold el, milyen lesz 60-70-80 éves korodban. Félni fognak az unokáid. :((
2011. márc. 9. 20:29
27/32 anonim válasza:
okéé a pár mm-es fültágító, sőt még nekem azok se teccenek, de inkább mint hogy 24 mm. az undorító és nagyon gáz. egyáltalán mire jó? nemhiszem h 10-20 év múlva is ennyire teccene...
2011. márc. 10. 10:46
28/32 anonim válasza:
alapbol szeretem a tágeszeket (nekem is van mindkét fülemben) de eza strasszköves hányadék nem értem mire jó:D
miért kell keverni a vadabb hc-sabb stílust a r*biancos p*csással?:D
Hát már nem lehet saját stílusa az embernek? Az azért nagy bᾶromság hogy az embernek csak másokra lehet hasonlítani..
Egéybként meg szép de a fültágító alapból undorító, bocs.
2011. márc. 10. 18:32
29/32 anonim válasza:
szerinem a stílus az stílus és mindenkinek van. na jó van akinek nem jó vagy nincs is nagyon. és elfogadom mert elfogadom kész ilyen vagyok de egyben k*rvára őszinte vagyok és nem jó az a fültágítóóó! de te döntöd el! hajrá.
2011. márc. 10. 19:13
30/32 Sotyilány válasza:
én utálom a fültágítókat, ez meg egyenesen undorító, mondjuk akinek tetszik annak nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!