A westendes l. a. makeup jobb mint az árkádos?
Figyelt kérdés
úgy hallottam az nagyobb. de több féle dolgot is lehet kapni, vagy csak területileg nagyobb? Köszi2011. febr. 28. 17:39
1/7 anonim válasza:
Ne röhögtess már a la makeup alapból nem jó.
2/7 anonim válasza:
voltan a westendesben, nem tetszett maga a bolt, mert a happybox-szal volt egyben
az eladók meg úgy köbö így néztek rám " te meg mi a f.nak jöttél, mikor éppen a körmömet reszelgetem"
árkásodban még nem voltam, de ennél már csak jobb lehet
3/7 anonim válasza:
A L.A. makeup márka alapból nem jó. Egyszerű sminkcuccok kispénzű embereknek. Most nem a kispénzen van a hangsúly! Hanem azon, hogy olcsó árú, híg a leve. Ha profi cuccot akarsz, akkor MAC, SLEEK, MUFE, NARS de én mostanában a BARRY M-et is szeressem, főleg a pigmenteket, azok nagyon ászok! Az eladók egyébként tényleg pokrócok, ráadásul olyan gerilla marketinggel nyomul előre ez a cég, mintha valami luxusmárkája lenne :-) :-) Nem is értem, hogy állhat mellé 1-2 neves magyar celeb??? Totál lejáratják magukat, nem?
4/7 anonim válasza:
szerintem az árához képest nem rossz, bár én eddig csak a körömlakkot próbáltam
aláírom, hogy igen a MAC egy nagyon nagyon jó márka, de ha belegondolsz, ott egy alapozó 7ezertől kezdődik(azt hiszem) de az la makeupban meg mondjuk 2ezer forint
szóval attól függ, kinek mire van pénze
5/7 anonim válasza:
Nekem csak az a gondom ezzel a la makeupos reklámfogással, hogy luxusmárkának lett beállítva a neten is rendelhető párszáz forintos gagyi sminkcucc. Nem gond, hogy van ilyen, hisz nincs mindenkinek 7 rugója megvenni, de azért ne adjuk már be a polgárnak, hogy ezek luxusmárkák, mert felfordul ettől a parasztvakítástól a gyomrom. Ha valami sz*r, akkor mondjuk azt, hogy átlagos termékek (vagy az alattiak), nem kell hazudni a népnek, úgyis rájön :-)
6/7 anonim válasza:
igazad van, tényleg luxusmárkának van beállítva, a boltjuk is köbö olyan mint egy MAC bolt
7/7 anonim válasza:
Be is fuccsolt az egész La Makeup. Már bezártak jónéhány üzletüket, mert rájöttek az emberek, hogy a fasorba sincs. Győrbe sincs, meg Bp-en is többet bezártak. Berakták ruhák közé az állványokat és ennyi. Akkora beharangozás volt és akkora csalódás, hogy totál elvették még a márkától is a kedvem. Pedig sokkal jobb lett volna, ha a valós osztályozás szerint mutatták volna be, de így visszatetsző és béna az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!