Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A westendes l. a. makeup jobb...

A westendes l. a. makeup jobb mint az árkádos?

Figyelt kérdés
úgy hallottam az nagyobb. de több féle dolgot is lehet kapni, vagy csak területileg nagyobb? Köszi
2011. febr. 28. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne röhögtess már a la makeup alapból nem jó.
2011. márc. 13. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:

voltan a westendesben, nem tetszett maga a bolt, mert a happybox-szal volt egyben

az eladók meg úgy köbö így néztek rám " te meg mi a f.nak jöttél, mikor éppen a körmömet reszelgetem"

árkásodban még nem voltam, de ennél már csak jobb lehet

2011. márc. 14. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
A L.A. makeup márka alapból nem jó. Egyszerű sminkcuccok kispénzű embereknek. Most nem a kispénzen van a hangsúly! Hanem azon, hogy olcsó árú, híg a leve. Ha profi cuccot akarsz, akkor MAC, SLEEK, MUFE, NARS de én mostanában a BARRY M-et is szeressem, főleg a pigmenteket, azok nagyon ászok! Az eladók egyébként tényleg pokrócok, ráadásul olyan gerilla marketinggel nyomul előre ez a cég, mintha valami luxusmárkája lenne :-) :-) Nem is értem, hogy állhat mellé 1-2 neves magyar celeb??? Totál lejáratják magukat, nem?
2011. ápr. 28. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem az árához képest nem rossz, bár én eddig csak a körömlakkot próbáltam

aláírom, hogy igen a MAC egy nagyon nagyon jó márka, de ha belegondolsz, ott egy alapozó 7ezertől kezdődik(azt hiszem) de az la makeupban meg mondjuk 2ezer forint

szóval attól függ, kinek mire van pénze

2011. ápr. 28. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a gondom ezzel a la makeupos reklámfogással, hogy luxusmárkának lett beállítva a neten is rendelhető párszáz forintos gagyi sminkcucc. Nem gond, hogy van ilyen, hisz nincs mindenkinek 7 rugója megvenni, de azért ne adjuk már be a polgárnak, hogy ezek luxusmárkák, mert felfordul ettől a parasztvakítástól a gyomrom. Ha valami sz*r, akkor mondjuk azt, hogy átlagos termékek (vagy az alattiak), nem kell hazudni a népnek, úgyis rájön :-)
2011. ápr. 28. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
igazad van, tényleg luxusmárkának van beállítva, a boltjuk is köbö olyan mint egy MAC bolt
2011. ápr. 29. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Be is fuccsolt az egész La Makeup. Már bezártak jónéhány üzletüket, mert rájöttek az emberek, hogy a fasorba sincs. Győrbe sincs, meg Bp-en is többet bezártak. Berakták ruhák közé az állványokat és ennyi. Akkora beharangozás volt és akkora csalódás, hogy totál elvették még a márkától is a kedvem. Pedig sokkal jobb lett volna, ha a valós osztályozás szerint mutatták volna be, de így visszatetsző és béna az egész.
2012. aug. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!