Mennyi, milyen márkájú sminkcuccaid vannak?
Felmérést végzek kinek mennyi,milyen sminkjei vannak.
Így kérném a válaszokat(csak példa):
Mac Studio Sculpt alapozó
Mac Minerals Skinfinish(2db)
Maybelline Colossal szempillaspirál
Coastal Scente 88 szemhéjpúder
...
Érdekel hogy kinek miből van a legtöbb,és milyen márkákat használtok.Én pl.rúzs mániás vagyok,van 18 rúzsom:)
Kíváncsi vagyok,kinek vannak még mániái.
Köszönöm a válaszokat:)
Most dobáltam ki rengeteg régi avas sminkcuccot, mert egy időben rengeteget vásároltam.
Most ezekből van: Essence, Avon, Astor szemhéjpúderek, Miss Sporty szájfény, Miss Sporty pirosító, Rimmel alapozó, Rimmel szemöldökceruza, Maybelinne körömlakkok meg 100 forintos boltból vásárolt noname-ek. (azt tapasztalom, hogy a márkásabb lakkok is ugyanolyan gyorsan feljönnek mint ezek a márkátlanok-egyébként a körmösök is ezekkel az olcsó, 100 ft-os lakkokkal dolgoznak). Van egy fekete Mac szemceruzám, ez az egyetlen igazi felsőkategóriás sminkeszközöm, ezt kéz alatt vettem olcsón. Ha lenne pénzem, nem sajnálnám az ilyen elit dekorkozmetikumokra, de amíg nem keresek annyit, marad a DM kínálata.
25 N
Csak Avon-t használok.
1 db Color Trend rúzs,
1 db True Kőpúder,
1 db Super Shock szempillaspirál,
3 db Color Trend ajakbalzsam,
1 db True korrektor.
Ennyi, de ezekből is csak a púdert, és a balzsamot használom. A többi csak van ha esetleg lenne valami rendezvény vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!