Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Próbáltad már a catrice és la...

Próbáltad már a catrice és la makeup márkát?

Figyelt kérdés

ez két újabb márka magyarországon, az la makeupnak külön boltja van, a catrice-t pedig a rossmannban lehet kapni. Mindkettő érdekelne, de az la makeup főleg azért mert van oda egy 5000 ft értékű kuponom. szerintetek mit vegyek belőle, mi éri meg?

Köszi :)

2011. febr. 27. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Catrice körömlakkot vettem legutóbb. nagyon meg vagyok vele elégedve, megyek is holnap és veszek még párat.
2011. febr. 28. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
2011. márc. 2. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, próbáltam. Nem valami jók. Egyszerű néhány száz forintos cuccok, melyeket internetről nagyon olcsón meg lehet rendelni.
2011. márc. 13. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Egyszerű, olcsó, alacsony minőségű, átlagos, mindenkinek elérhető termék, mint a néhány száz forintos E.L.F. Hétköznapi cuccok. Ilyen sminkes sosem kenne fel a vendégére, de az iskolás lányoknak, akiknek nincs sok pénzük, valószínű ezt veszik.
2011. márc. 22. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, igen. Egyszerű, nem tartós és nem profin pigmentált termékek. Külföldön megéri megvenni, mert jóval olcsóbbak, ha valaki nem tartós, de nagyjából divatos terméket akar venni, de itthon drágán árulják a silány minőségéhez képest. Meg alapból ciki, hogy a fotolia fényképbankból szedi le a L.A. Makeup a fotóit és sajátjaként tünteti fel. Ezeknek a termékeknek kár külön saját boltot nyitni, szerintem jobb ha berakják őket a DM-be, vagy a Tescoba a tucatáruk közé.
2011. ápr. 7. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek Amerikából behozott kint tucatszámba menő sminkcuccok. Csak kint olcsóbbak jóval. Valszeg ezeket is Kínában gyártják, mint a legtöbb amcsi sminkterméket. Én az angol sminkcuccokat preferálom: BENEFIT, SLEEK, vagy a francia MUFE. Mit vegyél belőle? Hát akármit, sokat úgysem nyújt minőségileg a márka, szóval bármit, ami megtetszik :-)
2011. ápr. 28. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A Sleek olyan olcsó, mint a Catrice. Szerintem életetekbe nem használtatok még luxusmárkákat, de még Catrice-t sem az tuti. Persze nem minden terméke jó, de pl. az ajakra készült termékei és a körömlakkjai nagyon szuperek. És én ezt úgy állítom, hogy mindkettő oldalról vásárolok.
2011. máj. 9. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Vettem egy Catrice zselés tust, és gyűlölöm. Mindenki írta, hogy mennyire jó, nem kenődik, tartós. Aha...
2011. máj. 25. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!