Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Orrpiercing nem...

Segítség! Orrpiercing nem tökéletes orrba? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nincs pisze orrom de szeretnék egy orrpiercinget mert ngayon tetszik szerintetek gáz ha kicsit görbe? az arcom viszonylag szép
2011. febr. 27. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van egy pukli az orromban, én is szeretnék orr pc-t, szerintem nem gáz. bár ha már ilyen méretes sas/zsidó orrod van, akkor lehet hogy nem valami szép:D
2011. febr. 27. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagy is és kicsit görbe és én is tettem de megbántam egy hét után ki is szedtem és beforrt.De ha nagyon akarod akkor tehetsz és ha megbánod akkor is ki lehet szedni és beforr.
2011. febr. 27. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem így nagyságra nem nagy csak van benne egy görbület xD egyáltalán nem tökéletes de van ismerősöm aki szerint szép az orrom meg különleges XD hát nemtudom :) mert barátom azt mondta h rá írányítj amajd a figyelmet de szerintem meg szépít rajta mint az arcon a smink
2011. febr. 27. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Septum vagy nostril?

Mert egy septum simán elmegy nagyobb orrba is...

Viszont az indiai nőknek sincs pisze orra és szinte mindenek van nostrilja. Szóval ha annak ellenére, hogy nagy szép az orrod akkor sztem simán.

2011. márc. 7. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát én nostrilt akarok és már időpont is van majd meglátjuk h fog álln mindenki szerint jó lesz még aszerint is akinek am nemtetszik majd kiderül :) köszi a válaszokat
2011. márc. 8. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!