Mi az a smink amit minden nap használsz? életkort is légyszi!
Többnyire korrektor, szemceruza (fekete), szempillaspirál, barackos árnyalatú szemhéjpúder és ajakápoló vagy átlátszó szájfény.
Ezenkívül ha van időm, kedvem és csinosabban vagyok felöltözve akkor alapozó és púder is, de ez ritka.
15/L
Korrektor,púder,szempilla spirál,halvány színű rúzs
15/L
köszönöm :)
megnyugtató, hogy szinte senki nem használ full sminket minden nap, mert egy csomó kérdésnél azt válaszolták 15-16 évesek is, és kezdtem megijedni.
Hát nézd, biztosan vannak olyanok, akik minden nap vakolják magukat. Főleg 15-16 évesen, amikor éppen minden baja van magával az embernek. A legtöbben akkor esünk át a "ronda vagyok-kövér vagyok-pattanásos vagyok-nemfogokkellenisenkinek" mélyponton. Mi lenne egyszerűbb megoldás, mint nap mint nap maszk mögé bújni?
22/N
én már komolyabban sminkelek mert nem vagyok elégedett az arcommal, szóval:
alapozó, púder, korrektor, pirosító, szemhéjtus, szemhéjpúder itt is az árnyékolást szeretem, szempillaspirál, ajakbalzsam+szájfény
ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!