Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Foltmentes alapozót ki tud...

Bettv kérdése:

Foltmentes alapozót ki tud ami kibír egy teljes napot?

Figyelt kérdés
Én reggel mindig csak szempilla spirált és egykis alapozót használok ám egy bajvan sajnos nekem elég foltosan sikerül és ha léci tudtok olyan alapozót amelyiktől nem leszek foltos és kibír egy teljes napot ha tudtok valami jófajta alapozót akkor léci írjátok meg!! :)
2011. febr. 26. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a loreal accord parfait (ezüst kupakos) vált be, egész nap kitart és szépen fed (világos a bőrőm, így a legvilágosabbat - R1 - használom). Mondjuk annyira nincs sok minden, amit el kellene fednem, csak így egyenletesebb az arcom és kicsi színt ad. Ha mondjuk sok pattid van lehet nem tart ki egész nap. Olyan 4500 körüli árban van (plusz, mínusz 200 forint), tehát nem olcsó, de minőségi (UV védelem, véd a szennyeződésektől, nem tőmíti el a pórusaimat - az arcom ugyanolyan, mint mikor 5 éve elkezdtem használni, kivéve, hogy eltűntek a pattanásaim ;)), meg amúgy is sokáig kitart, olyan jó 2-3 hónapig, attól függ mennyit használsz belőle.

19L

2011. febr. 26. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Astor Mattitude HD. Nekem ez vált be a legjobban.Zsíros bőröm van és arra nagyon jó.Nem foltosodik,a helyén marad egész nap.Mondjuk én rögzítem púderrel is,napközben egyszer megigazítom a púdert és ennyi.
2011. febr. 26. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia. Én több félét és tudok ajánlani. Drágább árkategóriából a Clinique és a MAC alapozóit tudnám ajánlani, illetve olcsóbból a MaxFactor Xperience alapozóját mondanám, ezek közepes és erős fedésű alapozók. Ha eddig kézzel vitted fel az alapozót, tudnék ajánlani valami hasonló alapozó ecsetet:

[link]

És csak vékony rétegben vidd fel az alapozót, akkor nem hagy foltot. Ha nem elég erős a fedése, akkor vigyél fel még egy vékony réteget. A lényeg, hogy akkor tudod tökéletesen elosztani az alapozót az arcodon, ha tényleg lehelet vékonyan viszed fel először.

Sok sikert a tesztelgetéshez. :)

2011. febr. 26. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget!

holnap megnézem őket a boltba ! :)

2011. febr. 26. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Mac pro longwear.
2011. febr. 26. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer-kétszer radírozd le a bőröd, és alapozás előtt mindig tisztítsd meg. Ettől is lehet a foltosodás.
2011. febr. 26. 22:26
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm! és igen lehet attól :=/

de mostmár figyelni fogok arra is!

2011. márc. 5. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia:) Én kipróbáltam a miss sporty so cleart és beis vált,:)az mind igaz h szépen leszáritja a patanásaidat ha vannak,de ezzel ellentétben egy idő után száraz lessz a bőröd,és hámlani kezd :/ ezért szerintem inkább válaszd a maybelline new york affinitone kissebb tubusát,nem drága 1500 ft kb. picit lehet több is,drágább de viszont 2-3 hónapig kitart és szépen elkenhető akár kézzel is. nekem bevált ez szóval én csak ajánlani tudom :)) a másikat inkább nee :/
2011. márc. 15. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Maybelline Affinitone vált be, nagyon tartós, szépen fed, és az ára is barátságos, 3000 Ft-ért vettem, és már fél éve kitart. :)
2011. ápr. 16. 11:54
 10/11 anonim ***** válasza:
most így megnem tudom mondani a márkát, de a Roosmanba-n nagyon jók vannak amik elég jól bíírják.:)
2011. ápr. 17. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!