Foltmentes alapozót ki tud ami kibír egy teljes napot?
Szia, nekem a loreal accord parfait (ezüst kupakos) vált be, egész nap kitart és szépen fed (világos a bőrőm, így a legvilágosabbat - R1 - használom). Mondjuk annyira nincs sok minden, amit el kellene fednem, csak így egyenletesebb az arcom és kicsi színt ad. Ha mondjuk sok pattid van lehet nem tart ki egész nap. Olyan 4500 körüli árban van (plusz, mínusz 200 forint), tehát nem olcsó, de minőségi (UV védelem, véd a szennyeződésektől, nem tőmíti el a pórusaimat - az arcom ugyanolyan, mint mikor 5 éve elkezdtem használni, kivéve, hogy eltűntek a pattanásaim ;)), meg amúgy is sokáig kitart, olyan jó 2-3 hónapig, attól függ mennyit használsz belőle.
19L
Szia. Én több félét és tudok ajánlani. Drágább árkategóriából a Clinique és a MAC alapozóit tudnám ajánlani, illetve olcsóbból a MaxFactor Xperience alapozóját mondanám, ezek közepes és erős fedésű alapozók. Ha eddig kézzel vitted fel az alapozót, tudnék ajánlani valami hasonló alapozó ecsetet:
És csak vékony rétegben vidd fel az alapozót, akkor nem hagy foltot. Ha nem elég erős a fedése, akkor vigyél fel még egy vékony réteget. A lényeg, hogy akkor tudod tökéletesen elosztani az alapozót az arcodon, ha tényleg lehelet vékonyan viszed fel először.
Sok sikert a tesztelgetéshez. :)
Köszönöm a sok segítséget!
holnap megnézem őket a boltba ! :)
köszönöm! és igen lehet attól :=/
de mostmár figyelni fogok arra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!