Mivel lehet jól elfedni az arcon a férfiborostát? Alapozóval? Púderrel?
Fiú vagyok, elég sötét és erős a szakállam, borotválkozás után is látszik a borostám. A bőröm viszont elég fehér.
Olyan közeli fényképet akarok csinálni az arcomról, amelyiken ilyen mesterséges bőröm van, mintha műanyag lenne. De nem akarok photoshoppal hozzányúlni a képhez, mert az gáz lenne, azt akarom, hogy eredeti legyen a kép.
Szóval mivel lehetne elérni, hogy jól lefedjen mindent? Nem vagyok otthon ezekben a női dolgokban, barátnőm meg most nincs, akitől megkérdezhetném. Bár ha nagyon drágák ezek a cuccok, akkor marad a photoshop...
Aha, szóval csak a drágább cuccokkal érdemes egyáltalán foglalkoznom? Mondjuk nem meglepő...
Kölcsön kérni nemigen fogok, de ha veszek, akkor a színt honnan lehet tudni? Van rajtuk ilyen színskála vagy hogy megy ez?
A színt a kézfejre kenve nézzük meg, de a tubuson is van 01től 06ig skála. A 01es a legvilágosabb.
A borosta lesminkelése nem egyszerű... szerintem nézz , meg egy-két dragqueenenek szánt sminkvideót. Gáz vagy sem, de ebben ők a pofik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!