1/6 anonim válasza:
Esetleg ázsia center, de szerintem ott sem...rendelj netről, vannak megbízható MAGYAR oldalak, ahol akkor kell fizetni, mikor a kezedben van a csomag.
2/6 szofiivagyok válasza:
ez egy MAC szemhéjpúder amit amerikából (a jobb minőséget)
vateráról tudsz rendelni bár gondold meg hogy melyiket veszed meg.. az olcsó az lehet hogy hamisítvány :D
4/6 anonim válasza:
ez ugyan nem MAC :D ez olyan mint a Coastal Scents 88-as palettája,csak valami gyengébb kivitel. Ha Coastal scents-et akasz akkor makeupplaza.com-ról tudsz rendelni, magyar oldal. MAC-et meg csakis MAc üzletből vagy a MAC hivatalos honlapjáról szabad rendelni Vateráról nehogy vegyél mert hamisítványok!
5/6 anonim válasza:
kicsit se gáz, hogy a MAC nem csinál 120as palettákat... szerintem is Ázsia centerben érdemes megnézni, ha már boltban akarod mindenképp.
6/6 anonim válasza:
ez a Coastal Scents 88-as palettájának igen gagyi hamisítványa szerintem. igazit a makeupplázából tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!