Szerintetek gáz ha egy lány kendot kot a fejére?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a fejkendo, és illik is a lazább stilusomhoz, de mikor egyszer felvettem sokan mondták hogy szerintuk béna. Olyasmire gondolok, mint pl. Jack Sparow-nak a Karib Tenger Kalozaibol. Szerintetek gáz?2011. febr. 25. 13:21
1/7 anonim 

válasza:

Szintén lány vagyok és néha én is viselek olyat :D
2/7 A kérdező kommentje:
És neked nem szolnak be?
2011. febr. 25. 13:43
3/7 anonim 

válasza:

Nem az én stílusom, én nem hordanám. Szerintem gáz, de ha neked tetszik, és jól is áll, akkor ne törődj másokkal.
4/7 anonim 

válasza:

Ha neked tetszik akkor hordjad, és sz*rd le ki mit mond.
5/7 anonim 

válasza:

Első vagyok, nem szólnak be, max 1-2 ember az utcán, hogy 'lemaradtam a 80-as években' (14 vagyok) de nem is figyelek az ilyenekre mert általában ilyen tömegemberek plázacicák meg hasonlók szóval olyanok akiknek semmi egyénisége nincs. Szóval hordd nyugodtan, biztos jól áll :)
6/7 Sublodarcu válasza:
Nem gáz! Attól függ, hogy mi a fontosabb:
hogy neked mi tetszik,
vagy
mások véleménye.
7/7 anonim válasza:
Úgy én is szoktam hordani :D Az utcán van aki megnéz, meg ilyenek, nekem tetszik, és ha olyan az alkalom hordom is, szóval csak nyugodtan,sztem nem ciki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!