Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez jó a szemfesték eltávolítás...

Ez jó a szemfesték eltávolítására is? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy Oriflame-s sminklemosóm ilyen zöld müanyag flakonba. Ez használható a szemkörnyéki területekre is vagy csak pl az alapozó leszedésére az arcon?
2011. febr. 25. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jó szemkörnyékre is, mert minden sminkeltávolító jó oda :)
2011. febr. 25. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Vannak külön szemfesték lemosók.Lehet azt célszerűbb az érzékeny területen használni.Nekem Balea-s sminklemosó tejem van,de ég tőle a szemkörnyékem.Elgondolkoztam,hogy veszek kifejezetten a szemre valót is.Csak az is plusz kiadás...nem könnyű
2011. febr. 25. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Alverde szemfestéklemosot vegyél! Érzékeny börre, szemre is jo, és nem olyan drága asszem 600 Ft.

Mondjuk én pudert meg alapozot sose használok,de gondolom nedves szivacsra rakva azokat is leszedi..

A szemem nekem is érzékeny nagyon,de ettöl még semmi baja nem volt!

2011. febr. 25. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és Dm-es!
2011. febr. 25. 11:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen eddig én is külön szemfesték lemosót használtam, csak most elfogyott, és a napokban nem tudok még újhoz jutni ezért gondoltam a sima sminklemosóra.
2011. febr. 25. 14:47
 6/6 anonim válasza:

a biodermának van egy pattanás-miteszer elleni rózsaszín üveges arctonik szerűje, ami nem szárítja az arcot, és a sminket is eltávolítja, de ha ezzel mosod,akkor nem elég egyszer, én úgy szoktam h lemosom gyorsan este, aztán meg reggel,mert akkor úgy is arcot tisztítok vele....

nem a legolcsóbb, de sztem megéri, mert több dologra is használható és jó minőség

2011. febr. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!