Ez jó a szemfesték eltávolítására is? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy Oriflame-s sminklemosóm ilyen zöld müanyag flakonba. Ez használható a szemkörnyéki területekre is vagy csak pl az alapozó leszedésére az arcon?2011. febr. 25. 07:59
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy jó szemkörnyékre is, mert minden sminkeltávolító jó oda :)
2/6 anonim válasza:
Vannak külön szemfesték lemosók.Lehet azt célszerűbb az érzékeny területen használni.Nekem Balea-s sminklemosó tejem van,de ég tőle a szemkörnyékem.Elgondolkoztam,hogy veszek kifejezetten a szemre valót is.Csak az is plusz kiadás...nem könnyű
3/6 anonim válasza:
Alverde szemfestéklemosot vegyél! Érzékeny börre, szemre is jo, és nem olyan drága asszem 600 Ft.
Mondjuk én pudert meg alapozot sose használok,de gondolom nedves szivacsra rakva azokat is leszedi..
A szemem nekem is érzékeny nagyon,de ettöl még semmi baja nem volt!
5/6 A kérdező kommentje:
Igen eddig én is külön szemfesték lemosót használtam, csak most elfogyott, és a napokban nem tudok még újhoz jutni ezért gondoltam a sima sminklemosóra.
2011. febr. 25. 14:47
6/6 anonim válasza:
a biodermának van egy pattanás-miteszer elleni rózsaszín üveges arctonik szerűje, ami nem szárítja az arcot, és a sminket is eltávolítja, de ha ezzel mosod,akkor nem elég egyszer, én úgy szoktam h lemosom gyorsan este, aztán meg reggel,mert akkor úgy is arcot tisztítok vele....
nem a legolcsóbb, de sztem megéri, mert több dologra is használható és jó minőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!