Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire éri meg a Coastal...

Mennyire éri meg a Coastal Scents 88-as szemhéjfesték paletta? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 20:32
 1/10 A kérdező kommentje:
2011. febr. 24. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Jaj már nagyon sokszor találkoztam ennek a palettának a képével és annyira csábítóan néz ki.

Nekem az a véleményem, hogy csak akkor éri meg, ha gyakran fested a szemhéjad és sokféle színt használsz, tehát ki tudnád használni ezt a sok színt rajta.

Különben nem éri meg.

2011. febr. 25. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem megvan a 88-as shimmer. Nagyon szeretem. szerintem egy kezdő sminkesnek ez egy nagyon jó paletta, mivel minden színt megtalál benne, kísérletezhet vele.a színek pedig jól pigmentáltak, jól lehet velük dolgozni. amióta megvan sokkal színesebb sminkeket csinálok, előtte mindig csak barnásat és natúr sminkeket csináltam. én mindenképp ajánlom. pl én is úgy voltam vele mikor megláttam az élénk zöldeket rózsaszíneket, hogy na tuti nem fogom őket használni és azóta csináltam már pár sminket amihez azokból is kevertem. és nagyon jók lettek. én azt mondom ha van lehetőséged akkor vedd meg.
2011. febr. 26. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon! Az egyik leghíresebb palettái a Coastal-nak. És szerintem a világon is a makeup guruk között. Szóval naaaaggggyon megéri!
2011. febr. 27. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha "csak" 1 db palettát választhatsz, akkor a 88 Original Matt legyen. Gyönyörűek a színei, jól pigmentáltak, tényleg nagyon erősek nedvesen is és szerintem úgysem fogod elhasználni soha mind a 88 színt, szóval nagy lehetőség van a palettában. Nekem van 88 shimmer és 88 matt. Imádom mind a kettőt. Hamarosan beruházok egy 88 metal mania ba is, mert annyira más ez a paletta a többinél. Fémes színek, ami most nagyon menő és van benne rozsda meg hasonló! Nekem találták ki. Csak jó tapasztalataim vannak. De számtalan leírást találsz külföldi sminkesektől is. Csak jókat!
2011. márc. 4. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon! Alapcucc mindenkinek, aki sminkel. Nem kérdéses. Az összes palettája nagyon jó és mindegyik másra. Nagyon megéri.
2011. márc. 7. 16:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor azt hiszem egyből veszek 2-őt:)
2011. márc. 8. 18:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindegyik palettája megéri ;-)
2011. máj. 28. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindegyik csúcsjó! Nekem 5 palettám van a Make Up Plaza-ból, imádom őket. A palettái eszméletlen jó minőségűek. Mind megéri az árát. Én nem tudok választani, mert előbb utóbb mind kell :-)
2011. dec. 31. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4 palettám van a Make Up Plaza-ból vettem. Mind szuper, csak ajánlani tudom. Nagyon erősen pigmentáltak és az áruház is nagyon korrekt áron adja, ráadásul kitűnő az ügyfélszolgálatuk, de komolyan! 1 nap alatt megkaptam a rendelésem és minden kérdésemre 15 percen belül válaszoltak. Hihetetlen, mintha sosem aludnának :-)
2012. máj. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!