Szempillaspirál választása ügyében fordulok hozzátok. Melyik jobb szerintetek: Maybelline Colossal Volum Express, vagy Astor Big & Beautiful False Lash Look szempillaspirál?
Dúsításra, és pillahosszabbítás mértékére gondolok.
Sok ismerősöm használ Maybelline-t és azt mondják, nagyon szép szempillákat csinál.
Mostanság felfedeztem azonban az Astor-t is, ami szintén szimpatikus, bár arról sok információt és tapasztalatot nem tudtam szerezni. Utóbbi csöppet drágább csak, talán jobb minőségű is.
Olvasgattam mind a két fajtáról, de még nem lettem meggyőzve. Szeretném megtudni, a többség melyiket részesíti előnyben.
Szia:) Én éppen most váltottam le a colossalomat astorra, mondván próbáljunk ki mást is. Nem azt mondom hogy az astor rosszabb-mert -nagyjából egy kategória- de én mégis colosalt vennék. Az astor nekem kicsit összecsomosította a pillák így hosszú de nem tul dús hatást értem el. Viszont a colossal meg nem csinál olyan nagyon hosszút de szép sűrű lesz.
Remélem segítettem:)
Ezeket simán verik az avonos spirálok. Főleg a SuperShock. ;)
1500 körül szokott lenni.
A Super Shock nekem sem vált be, de valakinek lehet hogy pont az felel meg. Végül most Maybelline-t vettem, és nagyon tetszik! Legközelebb a másikakat is megpróbálom.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!