Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kisujjon gas gyűrűt hordani?

Kisujjon gas gyűrűt hordani?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon picike gyűrűm, de oda pont jó lenne, de egyszer hallottam valami olyat, hogyha nem tom melyik ujján van gyűrű, akkor melegnek gondolják.
2011. febr. 22. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ja gas. csinálj, amit akarsz, ha illik hozzád...
2011. febr. 22. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég gas, igen. De szerintem te ne törődj ezzel, biztos vagyok benne, hogy nem csak ez lenne "gas" veled.
2011. febr. 22. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
GAS!
2011. febr. 23. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is nagy gas, még bepróbálkoznak a cuki fiúcskák:D
2011. febr. 23. 00:44
 5/7 •ß• ***** válasza:
Az a gas ahogy írsz.
2011. febr. 23. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nos először is: az GÁZ, nem pedig gas. Magyar vagy (gondolom), legalább etéren keltsd látszatát.

Másodszor: láttam már vadidegen fiúkon kisujjon is és hüvelykujjon is gyűrűt. Igaz, a kisujjas srácon pecsétgyűrű-szerű valami volt, de abszolút nem tűnt b_zi(s)nak.

Ellenben a hüvelykujjas gyűrűs srác már messziről melegnek néz ki, s mikor véletlen meghallottam a hangját, kiderült, hogy az is.

Ez igazából a fejedben dől el. De kitudja..

2011. febr. 23. 07:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok :)
2011. márc. 16. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!