Mi a különbség a 2 Avonos szempillaspirál között?
Figyelt kérdés
A nevükből tudok következtetni, de arra lennék kíváncsi, hogy mégis melyikkel lehet szebb hatást elérni.
Köszönöm:)
20/L
2011. febr. 22. 10:17
1/7 sz12 válasza:
ez jó kérdés:)
mondjuk én is avonos szempillaspirált használok csak én a super full-t:)
Rengetek más fajta drágább, olcsóbb szempillaspirált kipróbáltam már de nekem ez vált be, szerintem nagyon jó, csak ajánlani tudom:)
Bár ez nem jelenti azt, h ha nekem be vált másnak is be fog:)
19/L
2/7 anonim válasza:
Az első, vagyis a supershock nagyon jó. hosszabbít meg dúsít is. kedvenc spirálom. :)
3/7 just.me válasza:
Na nekem pont mind 2 van :)
Én nem sok különbséget tapasztaltam a 2 között, csak azt hogy amikor megvettem a shock volt olcsóbb :D
4/7 cucussh válasza:
Én eddig a supershock-ot használtam nagyon jó csak az enyém már elfogyot most egy másik hosszítós van az is avonos de ez nem valami nagy cucc. A supershock eszméletlen jó és nekem mindig az volt a problémám h összeragadtak a szempillám na az a supershock-nál még egyszer se volt nagyon jó és alig várom h a mostani elfogyjon mert akkor biztos veszek :D csak ajánlani tudom
5/7 anonim válasza:
attól függ milyenek a szempilláid. ha hosszúak és dúsak, akkor megteszi a 2. is, mert az jóformán csak ível. a supershock dúsít és hosszabbít, és ha kis kefével felfele tolod amíg megszárad a pilláidon, akkor ível is.
6/7 anonim válasza:
utsó vagyok
természetesen a pillákat kell felnyomkodni, nem a spirált XD
7/7 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok! Köszönöm a válaszokat!! Ki is fogom próbálni;) KÖSZÖNÖM!:)
2011. febr. 22. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!