Avon témát valaki vágja?

Szia.
Úgy van, hogy megkapod a csomagot, amit rendeltek Tőled, és abban van egy csekk, aminek a határideje a szállítási naptól számított 14 nap.
Hogy érted hogy első kötelező rendelés?
Most lettél Tanácsadónő?
Üdv.

Hát Én ilyenre nem emlékszem mondjuk, de 5000 ft-ot nem nehéz összeszedni, családban,vagy barátnőknek elhinted, hogy elszeretnéd kezdeni, és ha mindenki csak egy kis apróságot vesz, összejön az 5000 hamar. :)
Meg a katalógusokat magadnak kell megvenned, az úgy van, h 5 db 650 ft, 10 db 850 ft, és ez is beleszámít az összegbe ,csak százalékot ezek után nem kapsz.
Az 5000-res korlátról csak annyit, h ha nincs meg az 5000 ft, akkor Neked kell kifizetni a csomagot, az 750 ft-ba kerül, és nem kapsz utána pénzt. Ennyi...
Remélem tudtam segíteni, ha még érdekel vmi, kérdezz bátran. :)
Üdv.
És katalógust is csak annyit kell rendelned, amennyit szükségesnek érzel. Én 10et szoktam, húgom kettővel nyomja. Kineveztek már azóta? Ha van még kérdésed, nagyon szívesen segítek, írj a colee@black-out.hu címre!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!