Fm group parfümök 3600 ért . Szerintetek jóók? érdemes venni? és a szemceruzájuk mien?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 15:25
1/7 anonim válasza:
fogalmam sincs róluk habár már mintákat szagoltam de az ugye nem minősül tapasztalatnak. menj be a rossmannba ott olcsók a márkás parfümök és a szemceruzák sem vészesek. ráadásul rengeteg akciójuk van. egyszer szerettem volna venni egy dkny parfümöt az fm-től... még mindig szeretnék de sokallom a 3600 forintos árat érte. mivel csak ugyanazokkal az illatokkal dolgoznak és lemásolják. nem 100% ugyanazt csinálják hiába mondják azt
2/7 anonim válasza:
Én egy utánzatért nem adnék 3600 Ft-ot. Megéri egy kicsit több pénzt összegyűjteni és eredetit venni.
4/7 A kérdező kommentje:
neem azért 3600 mert utánzat hanem mert az egyik ismerösöm ott dolgozik éés én olcsobban kaphatom. neem utánzat. :)
2011. febr. 16. 12:14
5/7 anonim válasza:
De bizony az FM utánzat... Márkás parfümök illatait másolják le és árulják alternatív illatként.
6/7 anonim válasza:
az FM az utánzat :D jobb ha tudod, mintha tévhitben élnél. nekem egyszer volt egy Fm-es DKNY utánzatom. az illata tényleg hasonlított az eredetire viszont tartósságában messze elmaradt. én inkább sprórolok egy eredetire minthogy ennyi pénzt kiadjak egy hamisítványra.
7/7 anonim válasza:
Mindenki, aki így gondolkodik, téved. Az FM nem utánzat, sőőőt! Akik ismerik a hátterét, rögtön megváltozik a véleménye és szerintem egy ún. "márkás" parfümért 3600 ft nem sok. Oké mondom úgy, hogy én "árulok", de nem ezért az a tapasztalatom, hogy jó. Ilyet használok, ismerősöktől a make-up cuccok felől is csak jót hallottam eddig, akkor mást hisz, azzal nem vitatkozom, mindenkinek van véleménye. :) Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!