Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Női parfüm?

Segítség! Női parfüm?

Figyelt kérdés
valami édes parfüm kellene 2-3000 ft értékben...(vattacukor illatú vagy gyümölcsös)
2011. febr. 13. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ocean Fun a neve, eszméletlen jó illata van, az Escada Moon Sparkle-jének utánzata és kb. 800 ft... Sose találkoztam ennyire jó parfümhamisítvánnyal. Ha Budapesten laksz, tudok egy helyet, ahol tutira találsz, mert amúgy nem egyszerű fellelni.
2011. febr. 13. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos nem pesten lakom:( máshol nemtudom beszerezni?
2011. febr. 13. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Netről is tudsz rendelni, de ott drágább. Pl innen:

[link]

Én a helyedben nagyobb 100 ft-os, eurós boltokban néznék szét, én is ilyen vámmentes kacatokkal teli eurós boltban találtam:) Vagy esetleg kínai áruházakban vagy ilyen kamu parfümösöknél...

2011. febr. 13. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy ha van vásár nálatok akkor ott is szoktak lenni hamisítvány "parfümök". de ha bemész dm-be ott is vannak olcsók, csak végig kell őket szaglászni :)
2011. febr. 13. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm^^
2011. febr. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!