Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire van szükség (smink)?

Mire van szükség (smink)?

Figyelt kérdés

Holnap szeretnék beszerezni mindenböl újat.

A sminkjeim több évesek,(nem igen használtam)kukában landolt.

2011. febr. 13. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

bőrtípusnak megfelelő alapozó, púder, szemceruza vagy tus, szempillaspirál, szemfestékek, pirosító,rúzs, szájfény.

ezek az alap dolgok aztán persze lehet millió mást is venni :)

2011. febr. 13. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát attol is függ miket használsz,valakinek elég egy lapaozó valaki nem is használ valakinek meg egy egész kamion cucc kell./Szerintem egy alapozó,puder,korrektor,szemhéjfesték,szemcerka,spirál,szájcerka és szájra szeájfény vagy rúzs/ (-- ez az alap aztán lehet fokozni aki szereti pirositóval,ecsetekkel és sok szinü szemfestékkel és szájra valoval.Nyáea kis bronzosito puderrel stb.Ja és elsőnek valami natur a szép ami hétkznapi viseletre jo,aztán majd amilyen szin jól áll lehet beszerezni mindig ezt-azt.
2011. febr. 13. 14:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Alapozó,szempillaspirál,szájfény ennyi nem elég?

Eddig nem festettem magam,kicsit bizonytalan vagyok.

Egy csomó szemceruzát dobtam ki,sosem használtam.

2011. febr. 13. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezért ne vegyél sokmindent elöször.Ha neked elég akkor oké.

Ajánlom olcsobb kategoriában a maybelline affinitone mineral alapozót,drágábbol a lorealt vagy a max factort.

2011. febr. 13. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte mindenem a sminkelés. Sokkal többet válogatok sminkeket, mint ruhákat, vagy más kiegészítőket. Most én is kidobáltam mindenem, igazából nem tudom megindokolni miért. Elkezdtem bevásárolni, de rengeteg másra is kell a pénz, és azért nem a sminkfelszerelés az első. Amit magamnál az alapnak tartok, azt írom most le. Alapozó, púder, korrektor, egy zöld, egy kék, egy sárga, egy rózsaszín, és egy fehér szemhéjpúder, egy szempillaspirál, egy fehér és egy fekete szemceruza, egy rúzs és egy szájfény. Ha vissza kell még ebből is vennem, akkor a rúzs és a szájfény a mínusz, ha pedig még adhatok hozzá valamit, akkor az a fekete tus és a bronzosító lenne. Egyébként milyenek a színeid?
2011. febr. 13. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Barna szem,barna-sötétszöke haj(nem festett)

Arcböröm érzékeny,gyakran piros.

2011. febr. 13. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Natúr,barnás árnyalat mindenböl jöhet neked.Természetes szinek.
2011. febr. 13. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
14:52es vagyok. Én türkizt, vagy barack színeket használnék a helyedben, esetleg együtt a kettőt. De ahogy az előző írta, használhatod, a meleg színeket, a barnás árnyalatokat, úgyis mindenki ezt tanácsolja a barna szeműeknek. Bár nekem a hajam, és a szemem is barna, soha, semmi pénzért nem festeném magamra ezeket a natúr árnyalatokat. Szerintem olyan semmilyen, lehangoló, és fáradt hatást kelt. Olyan kevés, de annyian mondják, hogy a kevesebb néha több.
2011. febr. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!