Vásároltál filled arany ékszert? Mi a tapasztalataid vannak róla?
Figyelt kérdés
filled,vagy galvanizált ékszert.2011. febr. 12. 13:50
1/3 anonim válasza:
Nem vásároltam, de mivel ha jól tudom ez csak futattott arany, tehát aranyozott ékszer mindennapos viselésre nem ajánlanám, csak ha ritkán hordod.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem futtatott arany,hanem filled,vagyis galvanizált.25-szörös rajta az arany bevonat,és állítólag nem kopik.
Egy ismerősőmnek van több is,és másfél éve hordja és ugyanolyan mint újkorában.
Csak mások véleménye is érdekelne...ezért kérdezem meg.
Meg a Vatera tele van ilyen ékszerekkel,és sokan veszik...
Köszi a választ!
2011. febr. 13. 12:31
3/3 anonim válasza:
Én is licitáltam,a teszveszen,meg is nyertem 3333ft-ért,de nem vettem át,mert utána kérdeztem,csak futtatott arany,csak nem értem hogy lehet 18 karátos,ráadásul,hogy tudja az állítólagos 20ezres ékszert oda adni ilyen "kevésért"És aranyként hirdeti,nem aranyozott,ami szerintem félrevezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!