Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vásároltál filled arany...

Vásároltál filled arany ékszert? Mi a tapasztalataid vannak róla?

Figyelt kérdés
filled,vagy galvanizált ékszert.
2011. febr. 12. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vásároltam, de mivel ha jól tudom ez csak futattott arany, tehát aranyozott ékszer mindennapos viselésre nem ajánlanám, csak ha ritkán hordod.
2011. febr. 12. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem futtatott arany,hanem filled,vagyis galvanizált.25-szörös rajta az arany bevonat,és állítólag nem kopik.

Egy ismerősőmnek van több is,és másfél éve hordja és ugyanolyan mint újkorában.

Csak mások véleménye is érdekelne...ezért kérdezem meg.

Meg a Vatera tele van ilyen ékszerekkel,és sokan veszik...

Köszi a választ!

2011. febr. 13. 12:31
 3/3 anonim válasza:
Én is licitáltam,a teszveszen,meg is nyertem 3333ft-ért,de nem vettem át,mert utána kérdeztem,csak futtatott arany,csak nem értem hogy lehet 18 karátos,ráadásul,hogy tudja az állítólagos 20ezres ékszert oda adni ilyen "kevésért"És aranyként hirdeti,nem aranyozott,ami szerintem félrevezető.
2011. febr. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!