Milyen orrpiercinget?

én a fülembe lövettem...mert az gyorsabb és elméletileg nem is olyan fájdalmas a berakás :P én pedig félek a tűtől és a hosszan tartó fájdalomtól :))
hogy milyet...hát nem tudom...középre akarod vagy oldalt?

Én mindenképp a csavaros, vagy spirálos pc-t mondanám, vagy még az L.
Nekem is volt, és azt mondom, bogyósat semmiképp sem!

Én hétfőn lövettem és egyáltalán nem fájt!
Nekem már ki is cserélte a csajszi, egy kicsi pöttyöcske van benne kővel, annak a vége olyan, hogy van rajta egy kis bogyó, ami már eleve az ékszeren van, nem eshet le, rajta van... De jó az L alakú is.
Ne félj, lövesd, nekem a bal fülem is végig van lőve. Sok sikert :)

Én is lövettem, 3 éve...
Nekem az a bogyós végű van, de én éjszakára ki szoktam venni. Ezzel csak az a baj, hogy a reggeli nagy rohanásba van amikor elfelejtem vissza rakni :)
Viszont szerintem ezeknek könnyebb a cseréje - persze könnyebben is kiesik.

3 éve van orr pc.Féltem a szúrástól,ezért lövettem..egyáltalán nem fájt se akkor se utána..sokkal több problémám volt a fülemmel.Bogyós nem jön be,mert este elfelejtem kivenni,alvás közben pedig kieshet és el is hagytam.Kb 10 piercingemnek ez lett a vége,ami bogyós volt.Nekem a spirál jön be leginkább..Nehezebb azt berakni,elsőnek szenvedtem vele,viszont az soha az életben nem fog kiesni.De nem az ilyen Apacsban kapható "spirál"-ra gondolok,hanem a normális,orvosi fém-re,kicsit drágább 1500 ft körül van,de 2 évig el se hagytam,akkor is csak azért,mert kiszedtem és leesett a földre,közben felporszívóztam és nem lett meg.Azóta járkáltam Apacsba,vettem ezer félét,de itt is az L és a spirál ön be leginkább.200-500 ft körül van ott egy pc.
Amúgy fülbevalóval lövik ki,legalábbis nekem úgy volt,majd 1 nap után cserélhettem.Egy kicsit zavarni fog a látásban,folyton bele fog lógni,de meg kell szokni és észre se veszed majd hogy ott van. :)
18L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!