Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkpalettákbol melyik...

Sminkpalettákbol melyik legyen az alap?

Figyelt kérdés

van egy 120as palettám ilyen: [link]

szép élénk színek, de természetesek nem igazán vannak benne..ilyenből milyet szerezzek be szerintetek?

melyek azok az alapszínek amik ebben nincsenek de feltétlenül kellenének? és milyen palettában?

2011. febr. 11. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem a barnás-bézses árnyalatokat.

pl.: [link]

Valami ilyesmit, de olyat ami matt, vagy matt és fényes vegyesen.

2011. febr. 11. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:

coastal scents warm, vagy az új paletta, aminek mirage a neve én az utóbbit fogom megrendelni,ha a makeuplaza behozza az országba. De esetleg a neutral is jó lehet, vagy a 26-os, amiben pirosítók is vannak.

[link]

szerintem mindenképp matt palettát rendelj, mert ezekben is vannak selyemfényű színek.

2011. febr. 11. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:

hello

inkább mattosat szeretnék :)

azt még fellehet dobni csillámokkal

valószínű a warm lesz a nyerő csak még gyúrni kell rá anyagilag :P

2011. febr. 11. 15:38
 4/4 nebula ***** válasza:
szerintem azok a barnak, szurkesek es narancsos arnyalatok elegek termeszetesbol...mondjuk kinek mi az izlese :D en nem annyira szeretem a termeszetes szineket xD
2011. febr. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!